Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már innen helyre hozni?
Figyelt kérdés
Amikor érezted párodon hogy talán nem szívesen van veled és minden másba menekül. Viszont ő nem szakít.jún. 14. 07:51
2/11 anonim válasza:
Te miért nem szakítasz?
Ha egyikőtök se szakít, akkor egy borzalmas élet vár rátok. Az ilyen házasságokról szólnak a viccek, mikor mindketten utálják egymást, és várják, hogy mikor hal meg végre a másik. Ezt akarod?
3/11 anonim válasza:
Nem. Én voltam, aki meggyűlölte a másikat. Jóval később szakítottam.
4/11 A kérdező kommentje:
3as mit jelent hogy jóval később?
jún. 14. 08:45
5/11 anonim válasza:
Kb 1-2 évre rá. De rettentően rühelltem már a végére.
6/11 A kérdező kommentje:
5ös nem érezted azt hogy elveszed az idejét?
jún. 14. 09:22
7/11 anonim válasza:
Nem. Miután tönkretett lelkileg, testileg. Szrtam a kis érzéseire. Nárci volt. A legrosszabb fajta. Ő vette el az én időmet.
8/11 A kérdező kommentje:
Mit tett például
jún. 14. 09:31
10/11 anonim válasza:
Nekem nem sikerült. Új kolleganőjével kezdett viszonyba, onnantól minden fontosabb volt még a gyerekênél is. Lehettem akármilyen nőies, főzhettem akármilyen finomat, szervezhetten bármilyen programot.
Hiába akartam mindent helyrehozni (főleg, hogy nem tudom hol romlott el, hiszen én nem érzékeltem), egyedül nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!