Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Feszült helyzetek a kapcsolatban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feszült helyzetek a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A kerdes kissi elmaradott, de egyaltalan nem az elso es nem friss kapcsolatrol van szo 😅.

5 eve vagyunk egyutt, tavalyi ev masodik fele ota eleg szep megprobaltatasokat kapunk az elettol mind a ketten, es ez a mostani idoszakra sajnos csak fokozodott. Nem erjuk utol magunkat, es a xar konkretan omlik a nyakunkba. Probaljuk allni a sarat a kapcsolatunkban is hogy az egyeni vagy eppen kozos feszultsegunk illetve az alkalmi “bal labbal keltem” nap tetejebe meg egymast se oljuk, de ez nem mindig jon ossze.

Epp a mai nap, paprikasabban jottem el egy ugyintezesbol amivel nem jartam sikerrel kulsos tenyezok miatt, es meg megkoronazza a napjaimat az is, hogy csutortokon vizsgazom.

Hivtam paromat, (nincsen szamomra mas rajta kivul, se baratok, se szulok, testverek) akiknek haragomat-banatomat ki tudnam onteni, es a paprikas hangulatomba, olyan hangszint utottem meg a parommal, amit magara vett, es rosszul esett neki.

Mondtam neki mar korabban tobbszor is hogy nem neki szol, csak kiengedem magambol ami epp van vagy jon.

Megmondom oszinten nem tudom mennyire jogos vagy nem jogos mert nem is emlekszek mar ra, csak arra, hogy idegessegemre meg ezen ossze is vitatkoztunk.

O ezt maskeppen kezeli.

Mit tehetnek ilyen helyzetben, az odafigyelesen kivul, hogy ne erezze azt hogy rajta csapodik egy-egy ilyen dolog? Eleg hirtelen ember vagyok, es az az igazsag, barmennyire is szeretnem de nem tudom es nem is akarom magamban elfolytani a duhomet vagy epp barmi ami er. Kapcsoljam ki a telefonomat?

Beszeljem ki az utcai kampanyolo tablaknak?😂

30 ev felettiek vagyunk.

Rendszeresen sportolok, dolgozok, de most a munka-otthon-tanulas rovasan kevesebbet jutottam el sportolni ami egyebkent kitunoen tudta “kezelni” bennem a felesleges energiat.

A kerdesem komoly, vhogy fellabon is ki kell birni a megprobaltatasokat es turelemmel lenni a masik fele is egyes napokon amikor erre van szukseg…

2024. jún. 11. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
81%
Menj pszichológushoz és szereltess fel otthon egy boxzsákot, azon vezess le a feszültséget, ne a párodon.
2024. jún. 11. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!