Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy várhatja el valaki,egy kapcsolatban azt,hogy a másik
fél,soha ne szóljon semmiért, csak hogy ne legyen
veszekedés? Miért jó az,hogy a másikban gyűlik a
feszkó, ahelyett,hogy kimondhatná aktuálisan mi nem
tetszik?
Figyelt kérdés
A mostani kapcsolatom tipikus ilyen eset. A barátom elvárja,hogy semmiért ne szóljak, és így is szoktam az utóbbi időben tenni. Csak, ilyenkor aztán utána olyan világraszóló veszekedés van,amikor elpattan a cérna,hogy ihajj. De még ilyenkor is azt mondja,hogy ne veszekedjek..Kérdezem én,van olyan ember a világon,aki egy idő után békésen tudja elintézni a dolgokat? (főleg,ha már többször szólt érte finoman,vagy megkérte a másikat, hogy csinálja/ne csinálja a dolgokat?/ Hogyan gondolja az ilyen férfi egyáltalán a párkapcsolatot? Vita,veszekedés bármelyik családban előfordul..
Páromban is van ilyen elfojtás és "le van tojva minden" kategória, csak én ezt nem hagyom.
2024. jún. 12. 12:58
12/18 anonim válasza:
Miért vagy vele? Nem kötelező...
2024. jún. 13. 23:24
13/18 anonim válasza:
"állandóan arra kényszerít,hogy tartsak magamban dolgokat,mert neki nem tetszik.."
Nem kényszeríthet. Te hagyod és vállalod.
2024. jún. 21. 20:25
14/18 anonim válasza:
Azért az attól is függ,mikért szoktál szólni.Persze,olyan nincs,hogy soha nem legyen vita,veszekedés.
2024. júl. 21. 08:35
15/18 anonim válasza:
Az én párom is azt tanulta otthon, hogy "én nem fogok veszekedni senkivel azon, hogy...", erre én szoktam mondani, hogy ez nem veszekedés, hanem beszélgetés vagy ötletelés. Így jutnánk valahova, amit meg kell beszélnünk, vagy megbeszélni valamit, amit nem értünk, vagy mindenki elmondaná az álláspontját egy döntés előtt. De nem veszi észre magát, hogy elhagyhatná ezt az otthonról hozott kiváló mondatot és hozzáállást.
Alapvetően eldobni ezért egy kapcsolatot hülyeség, akárhogy mondják a fentiek. Nyilván megvan az oka, hogy együtt vagytok. De meg kellene értenie a barátodnak, hogy nem vagy gondolat olvasó, plusz a kapcsolat nem arról szól, hogy elmegyünk ide-oda és szexelünk. Hanem van egy közös jelen és jövő, vagy nincs és akkor tényleg nem is kell beszélgetni hanem csak elmenni ide-oda és szexelni. Ez utóbbi a mai fiúknak jobban megy. (Nem csak saját hibájukból.)
szept. 29. 19:30
16/18 anonim válasza:
Az előző vagyok, nálam pl olyanok vannak, hogy nem tetszik, hogy tele van a gépe az exei meztelen fotóival. Amikor ezt szóvá tettem, hogy ez miért kell neki még mindig, nem velük van, hanem velem, akkor lezárja 2 szóban, meg nem fog senkivel sem veszekedni. De mondjuk tényleg nem is értem. Mert ha valami olyan oka van, akkor lehet, hogy nem is fogunk össze illeni később egy házasságban, meg egyébként is el lehetne mondanom, hogy nekem nincs egy fotóm sem a volt barátaim kolbászáról. Vagy hogy csinálok valamit pl nem szeretek telefont nyomkodni éjszaka, és messze teszem magamtól, ő meg lehet, hogy hajnali kettőig telefont néz meg megy a tv. És én meg úgy nem tudok aludni, de ha mondom, hogy ez így nekem nem jó, csináljuk valahogy máshogy, akkor ő megint csak ennyi évesen nem fog ezen senkivel sem veszekedni, hogy mennyit nézegeti a telefonját, ha nem tetszik lehet menni 😃. Ennél gyerekesebb viselkedéssel még ritkán találkoztam. Én meg olyan kommunikatív vagyok, hogy legszívesebben könyveket írnék 😸
szept. 29. 19:40
17/18 Senior Séf válasza:
Ez a zsörtölődés, kedves kérdező, ami a legtöbb nőnek sajátja, még ha nem is tud róla. Nyel, nyel, aztán egyszer csak ki kell adnia magából az elmúlt évek minden keservét. Ellenszer nincs, ezt a pasiknak kell megtanulni kezelni.
okt. 6. 19:25
18/18 anonim válasza:
De a kérdező is azt kérdezte, hogy miért nem lehet sok férfival beszélni. Egyszerűbb lenne megtanulnia odafigyelni a párjára, minthogy megtanulja kezelni az általad zsörtölődésnek nevezett női tulajdonságot. Az én párom pl kompletten süket. Amikor azt hiszem, hogy végre meghallotta, hogy mit mondtam, mert mondjuk válaszolt annyit, hogy "igen vagy aha", akkor is sokszor kiderül, hogy legközelebb mikor tényleg neghallotta, akkor nagy szemekkel kérdezi, hogy tényleg?!?! Igen, már negyedjére lett elmondva...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!