Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden "férfi" ilyen vagy csak én fogtam ki egy ilyet szerencsémre?
Én semmi effélét nem csináltam soha, pláne nem más lakásában (árulkodó ez a "viszek neki ételt").
Ez a kérdés viccnek is rossz.
Egy ilyen pasim se volt mŵg. A kapcsolataimban általában én vagyok a "gyerek", a pasik főznek, meg magyarázzák a normális taplalkpzást igazábol en azt rühellem hogy mindig a kaja körül forognak es arra megy allandoan el a pénz a pasikkal.
Es a párom anyjának 2 190 es erős fia van plusz a férje(az apuka), tehát 3 férfira főzött!! 1 férfi egy egész tepsi rakott kaját is megeszik. Akkor 3?
De hal eg mindegyik pasim mos főz takarit is, én vagyok a lazább oldal csak akinek minden más fontosabb az életben bakker, és hallgatom a papolást a gyökerektől.
De még amelyik pasi csak fűz is online. Neki is minden áldott nap témája a vacsora, a kaja meg ezek.
Lezsibbaszt. En mondtam neki hogy nálam már langolt a serpenyő is velem ne álmodozzon nem járna jól.
Na es erre ő: majd ő főz meg segít!
Én meg kb már azt is gyűlölöm hogy enni kell, ekörül forognak, errol kell szóljom egy este délután egy hétvégé, vagy minden este.., agyf.szt kapok tőlük de ők dominálnak le, azaz nekem kell eldugulnom meg gyakran szerencsétlenkedni miattuk.
De ha bundáskenyeret is csinálok abbol a fél kg kenyér elég nekik egy reggelire csak, nem is az hogy egy szelet neked nekem, es ha felnapig is főzök az 1 percig tart aztán lehet mosogatni.
Fél nap "1 perc" evésért.
Es még a 21 században sincs egy rohadt tabletta arra hogy ne kelljen venni költeni főzni enni.
Meg bakker ne a takaritásrol szoljon már az élet 2 munkanap közt abban a maréknyi pár órában.
A legtöbben azért nem ilyenek. Szerintem "veszek" neki ételt akart az lenni, csak elírta.
Nem szabad a másikra főzni, kaját készíteni vagy venni neki, hiszen könnyen lehet, hogy mást kíván. Én is nemegyszer vagyok úgy vele, hogy egész nap úgy kívánnék valamit, de mire hazaérek már mást ennék.
A kézmosás hiányát én is tapasztaltam még elvileg igényes, fogat alaposan mosó pasiktól is. Már meg sem lepődök az ilyenen.
"könyörögnöm" kell hogy mosson fogat vagy kezet ha épp munka után bejön
Hat a közelébe nem mennek egy ilyennek jóember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!