Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most lehet,hogy aljasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lehet,hogy aljasnak fogok emiatt tűnni,és lehet,hogy így van de nagyon kételkedem abban amit a párom mond. Igaz az,hogy egy könyvelőnek egész évben semmi ideje nincs, olyannyira,hogy a házimunkában sem tud emiatt segíteni?

Figyelt kérdés
A párom itthonról dolgozik,és könyveléssel foglalkozik a saját cégükön belül. Amióta összejöttünk, közel s távol 2 esztendeje lesz ősszel, nem segít soha semmit ( de abszolút semmit!!), arra hivatkozva,hogy ő még éjszaka sem tud aludni, mert mindig a könyvelésen kattog,és holt fáradt azért nem tud semmiben segíteni. Én ezt el is hiszem,hogy elfárad a munkában,de a májusa meg különösen olyan elmondása szerint,hogy nem hogy a házimunkára, de még arra sincsen ideje,hogy levegőt vegyen. Mennyire fedi ez a valóságot? Biztos vagyok benne,hogy ebben a munkában is vannak időszakok,amikor kevésbé strapás a munka, és akkor bőven tudna segíteni bármiben. Viszont érdekesség,hogy a saját hobbijára ( tekerésre), mindig van ideje,és energiája, akármennyi is a munka, vagy bármennyire is fáradt..Én besegítek neki az ellenőrzésekbe, munka és háztartás mellett is (nem panelban lakunk), ennek ellenére ő folyton kibújik a munkára hivatkozva. Mennyire mond igazat? Vagy így akar kibújni a neki nem tetsző dolgok alól,és lustulni amíg én csinálom a munkát?
máj. 24. 15:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
17 semmi köze ennek a kérdéshez! Amúgy nem! Van egy fő állásom is és?
máj. 25. 02:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Vannak igénybe vevősebb időszakok, könyvelt cég válogatja kinél mikorra esik ez. Általában bérek, járulékok miatt hó eleje 12.-éig, majd az ÁFA miatt 20.-áig valóban húzósabb szokott lenni az élet. Meg persze május végéig az éves beszámoló még szinén egy nagyobb falat.

Az van, hogy a könyvelő egy nagyon külön állatfaj, de ha valaki így nyomja, ahogy Te a párodat leírtad, az konkrétan csak belesz@rás mindenbe és visszaélés a szakma hírnevével.. Full kamu, ne dőlj be neki, ennyire azért nem kell megszakadni bele :)

Csak azért mondom, mert én is könyvelő vagyok, de rám baromira nem jellemzőek ezek a tipikus könyvelői sztárallűrök. Már vagy 10 éve csinálom de sikeresen nem hülyültem bele. Ezzel ellentétben, aki viszont igen (mint pl. a párod), az sürgősen hagyjon fel ezzel a szakmával, mert nincs szükség mégtöbb bipoláris idegbeteg könyvelőre, köszi. Hálás lenne érte az ACCA is valószínűleg.

máj. 25. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!