Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lehet,hogy aljasnak fogok emiatt tűnni,és lehet,hogy így van de nagyon kételkedem abban amit a párom mond. Igaz az,hogy egy könyvelőnek egész évben semmi ideje nincs, olyannyira,hogy a házimunkában sem tud emiatt segíteni?
Figyelt kérdés
A párom itthonról dolgozik,és könyveléssel foglalkozik a saját cégükön belül. Amióta összejöttünk, közel s távol 2 esztendeje lesz ősszel, nem segít soha semmit ( de abszolút semmit!!), arra hivatkozva,hogy ő még éjszaka sem tud aludni, mert mindig a könyvelésen kattog,és holt fáradt azért nem tud semmiben segíteni. Én ezt el is hiszem,hogy elfárad a munkában,de a májusa meg különösen olyan elmondása szerint,hogy nem hogy a házimunkára, de még arra sincsen ideje,hogy levegőt vegyen. Mennyire fedi ez a valóságot? Biztos vagyok benne,hogy ebben a munkában is vannak időszakok,amikor kevésbé strapás a munka, és akkor bőven tudna segíteni bármiben. Viszont érdekesség,hogy a saját hobbijára ( tekerésre), mindig van ideje,és energiája, akármennyi is a munka, vagy bármennyire is fáradt..Én besegítek neki az ellenőrzésekbe, munka és háztartás mellett is (nem panelban lakunk), ennek ellenére ő folyton kibújik a munkára hivatkozva. Mennyire mond igazat? Vagy így akar kibújni a neki nem tetsző dolgok alól,és lustulni amíg én csinálom a munkát?máj. 24. 15:02
11/22 anonim válasza:
Könyvelő vagyok. Olyan, március elejetől, május 20 ig harapok, egysbként békes vagyok. Es minden hónapban, 20.a előtt, 2-3nappal ultraszopás az élet, es ahlgy kozeleg mindig a 20a, felszedek 5-6kg.ot, aztán le is adom persze
De, hogy valaki emiatt nem végez házimunkát, az azert elég durva.
Kifogas.txt
12/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ő is mindig a 20.-át mondogatja. Igen,ezt tudom. De ott van az év többi napja,amikor kevesebb a hajtás. Vagy ő nem csinálja jól,amit csinál,és tényleg felhalmozza a melót,vagy nem tudom mit csinál.Esetleg tényleg az a verzió,hogy lusta mint a bánat. (elnézést,ha sértő a fülnek,amit a saját páromról mondok), de na,ez az igazság.
máj. 24. 16:22
13/22 A kérdező kommentje:
Jaaaaa,és ezer a kifogás,hogy sok a könyvelendő cég, stb..
máj. 24. 16:23
14/22 anonim válasza:
Egy könyvelő csajjal randiztam, az élete merő unalom, egész nap telefonon akart velem beszélni, munka közben. Nagynéném is könyvelő, nem szakad meg a munkában.
15/22 anonim válasza:
Hogyha valaki megcsinálná évek óta helyettem a házimunkát, nekem se lenne rá időm. Remélem érted mire celzok, párod szimplán nem akar foglalkozni vele. Ugye mindenkinek arra van ideje, amire akarja, neki a tekerés ilyen.
16/22 anonim válasza:
Barátnőm mérlegképes könyvelő, nagyobb cégnél dolgozik plusz nekem a mini vallalkozásomban csinálja a könyvelést. Háztartást vezet, 2 éves gyereket nevel.
18/22 anonim válasza:
#17 "csak" Neked is sok fogalmad van a vállalkozásról.
19/22 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, ami a #4-nek:
Ha egyedül élne, ellepné a retek? Nem lenne tiszta edénye, ruhája? Ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!