Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne menjünk egymás agyára, ha non stop együtt vagyunk?
Sziasztok! Nemrég költöztünk össze a baràtommal, és néha nehéz, hogy egész nap egy légtérben vagyunk, ugyanis mindketten otthonról dolgozunk. Egyszer kétszer elment közösségi irodába, de mivel sokat kell megbeszélésen részt vennie, nem ment többet, mert zavarja a többi ember. Én szintén nem tudok fókuszálni ilyen helyen, a sok egyéb inger eltereli a figyelmem, illetve a laptopom is elég kicsi, és szükségem van monitorra. De sajnos a folyamatos együttlét miatt feszkó lesz, múltkor már teljesen kiakadt, hogy el akar húzni a kapcsolatból mert minden nap ugyanaz történik. Most megbeszéltük, hogy heti 2x kipróbáljuk a közösségi irodát, illetve cserélgetjük, hogy ki hol dolgozik a lakásban.
Milyen egyéb ötletetek van erre? Köszi előre is.
Mindenképp járjatok be az irodába!!!
Amúgy is megbolondulnék állandóan otthon, nemhogy még a férjem is ott gubbasszon velem nonstop.
Vagy keresni egy nagyobb lakást külön helyiségekkel, vagy jobban alkalmazkodni a közösségi irodából történő munkavégzéshez.
Mert szerintem a mostani helyzetet hosszú távon nem nagyon fogjátok tudni fenntartani. Ahogy az emberek többségére nincs jó hatással, ha a hét minden napján mindig ott kell ülnie, úgy a párkapcsolatok többségére sincs jó hatással, ha a felek a hét minden napjának minden percében egy légtérbe vannak zárva.
Nincs a munkahelynek irodája, ahova be lehet járni? Csak és kizárólag home office-ban tudtok dolgozni? Átérzem amúgy a problémát, én a covid alatt költöztem össze a volt pasimmal, akkor kötelező volt a home office, be se lehetett járni. Teljesen ráment a kapcsolat, ráadásul nekem még egyéb, családi problémáim is voltak. Nem tudtuk fenntartani.
hány évesek vagytok amúgy?
Köszi a válaszokat!
A ház kérdés a jövőre vonatkozóan felmerült, de addig ,,túl is kell élni,,.
Barátom amerikai cégnek dolgozik be, én pedig szabadúszó vagyok, úgyhogy csak a közösségi iroda az opció. 32 és 40 évesek vagyunk.
Mi is mindketten homeofficeozunk, bár még van egyetem, így nem ülünk egész nap otthon, de nem egy szobában dolgozunk. Én a hálóban, párom a nappaliban alakított ki magának dolgozósarkot. Teljesen jól működik. Ha szünetünk van akkor tudunk együtt főzni, enni, de teljesen függetlenül jönni-menni is. Illetve esténként lehet csinálni valamit, amitől más lesz a dolog, pl rendszeresen eljárni egy közösségbe, sportklubba stb.
Nálunk a homeoffice nem zavaró. Külön helyiségben vagyunk, ugyanúgy működik, mintha egyedül lennénk homeofficeban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!