Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne menjünk egymás agyára, ha non stop együtt vagyunk?
Sziasztok! Nemrég költöztünk össze a baràtommal, és néha nehéz, hogy egész nap egy légtérben vagyunk, ugyanis mindketten otthonról dolgozunk. Egyszer kétszer elment közösségi irodába, de mivel sokat kell megbeszélésen részt vennie, nem ment többet, mert zavarja a többi ember. Én szintén nem tudok fókuszálni ilyen helyen, a sok egyéb inger eltereli a figyelmem, illetve a laptopom is elég kicsi, és szükségem van monitorra. De sajnos a folyamatos együttlét miatt feszkó lesz, múltkor már teljesen kiakadt, hogy el akar húzni a kapcsolatból mert minden nap ugyanaz történik. Most megbeszéltük, hogy heti 2x kipróbáljuk a közösségi irodát, illetve cserélgetjük, hogy ki hol dolgozik a lakásban.
Milyen egyéb ötletetek van erre? Köszi előre is.
"Múltkor már teljesen kiakadt, hogy el akar húzni a kapcsolatból mert minden nap ugyanaz történik."
Ez mindkettotokon mulik, szoval, ha minden nap ugyanaz, azaz o hibaja is. Meg o van felhaborodva... kicsit fura es ezt ugy mondom, hogy introvertalt vagyok es kell az enido nekem is. De ha ennyiert elakarna hagyni a parom, ugy hogy o maga se tesz semmit. Azon kiakadnek. Ennyire azert ne szenvedjen mar a jelenletedben...
-Legyen kulon hobbitok,
-minel tobbet legyetek az irodában,
-ha egyutt dolgoztok a lakasban, akkor munka utan menj el a barataiddal/csaladdal, ne vele legyel
-Hetvegen kozos programok
Mi 100% HO, mert az irodába csak spec. engedéllyel lehet bemenni, amivel meg szórakozik a franc, sőt, egy helyiségben is dolgozunk, mégsem megyünk egymás agyára, mert mindketten a saját munkánkkal foglalkozunk.
Ennyi. Nem értem, miért okoz problémát két egymást szerető embernek együtt lenni - hacsak nem 35m2-re vagytok összezárva, semmi baj nem szabadna származzon belőle.
Énidő. Párom úgy költözött hozzám, hogy munkanélküli volt. Éles váltás volt számomra, de ugyanúgy tartottam-tartottunk énidőt. Ő szereti nézni a Konyhafőnököt, én addig a gépemnél ültem. Ennyike. Illetve anyummal lakunk és csak nappali-szoba a kettőnkké. Így is működik az énidő.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!