Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan ne menjünk egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne menjünk egymás agyára, ha non stop együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemrég költöztünk össze a baràtommal, és néha nehéz, hogy egész nap egy légtérben vagyunk, ugyanis mindketten otthonról dolgozunk. Egyszer kétszer elment közösségi irodába, de mivel sokat kell megbeszélésen részt vennie, nem ment többet, mert zavarja a többi ember. Én szintén nem tudok fókuszálni ilyen helyen, a sok egyéb inger eltereli a figyelmem, illetve a laptopom is elég kicsi, és szükségem van monitorra. De sajnos a folyamatos együttlét miatt feszkó lesz, múltkor már teljesen kiakadt, hogy el akar húzni a kapcsolatból mert minden nap ugyanaz történik. Most megbeszéltük, hogy heti 2x kipróbáljuk a közösségi irodát, illetve cserélgetjük, hogy ki hol dolgozik a lakásban.

Milyen egyéb ötletetek van erre? Köszi előre is.

#együttélés #Egész nap együtt
2023. szept. 28. 12:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Múltkor már teljesen kiakadt, hogy el akar húzni a kapcsolatból mert minden nap ugyanaz történik."

Ez mindkettotokon mulik, szoval, ha minden nap ugyanaz, azaz o hibaja is. Meg o van felhaborodva... kicsit fura es ezt ugy mondom, hogy introvertalt vagyok es kell az enido nekem is. De ha ennyiert elakarna hagyni a parom, ugy hogy o maga se tesz semmit. Azon kiakadnek. Ennyire azert ne szenvedjen mar a jelenletedben...

-Legyen kulon hobbitok,

-minel tobbet legyetek az irodában,

-ha egyutt dolgoztok a lakasban, akkor munka utan menj el a barataiddal/csaladdal, ne vele legyel

-Hetvegen kozos programok

2023. szept. 29. 00:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi 100% HO, mert az irodába csak spec. engedéllyel lehet bemenni, amivel meg szórakozik a franc, sőt, egy helyiségben is dolgozunk, mégsem megyünk egymás agyára, mert mindketten a saját munkánkkal foglalkozunk.

Ennyi. Nem értem, miért okoz problémát két egymást szerető embernek együtt lenni - hacsak nem 35m2-re vagytok összezárva, semmi baj nem szabadna származzon belőle.

2023. okt. 3. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Énidő. Párom úgy költözött hozzám, hogy munkanélküli volt. Éles váltás volt számomra, de ugyanúgy tartottam-tartottunk énidőt. Ő szereti nézni a Konyhafőnököt, én addig a gépemnél ültem. Ennyike. Illetve anyummal lakunk és csak nappali-szoba a kettőnkké. Így is működik az énidő.

34/F

2023. okt. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!