Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van "átlátszó" kifogása a párodnak?
Olyanra gondolok ami szerinted hülyeség és csak kifogás.
Nálunk például barátnőm elesett már 2 hónapja biciklivel. Kicsit megütötte a kezét, térdét de nem komoly. Orvoshoz akkor se akart menni, most se.
Pedig azt mondja ő kocsival megy dolgozni, mert fáj a térde meg a keze és még a kormányt se úgy tudja fogni ahogy az esés előtt.
Pedig csak 700m a távolság.
Érdekes dolgozni, varrni tud minden sziszegés és fájdalom nélkül viszont dolgozni nem tud elsétálni. Meg azóta vezetett már le 200kmert es nem mondta hogy faj a keze.
Ez teljesen átlátszó kamu kifogás, mert a mindennapok nem ezt igazolják.
Igen, kifogás, mert nem akar biciklizni és pont. De valamivel csak ki kell magyaráznia nálad, mert feszt ezen rugózol mivel jár szerencsétlen, és valamit mondania kell, hogy békén hagyd végre. De neeem, te akkor sem, tovább cs…geted, hogy csak kifogásokat gyárt.
Az én férjem a 400m-re lévő iskolába, óvodába is kocsival viszi a gyerekeket, és nem azért mert utána ő tovább megy munkába, mert a délutános hetén viszi őket. Na bumm, most mi lesz. Én sem értek vele egyet, ha én viszem őket gyalog megyünk, meg tök macera is a kocsi, tiszta tumultus van ott akkor. De nem rugózom rajta, ha úgy akar menni, akkor menjen. Élni és élni hagyni.
"azt mondja ő kocsival megy dolgozni, mert ..."
Miért kell megindokolnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!