Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az a tulajdonság amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tulajdonság amit nagyon nehezen fogadsz el a párodban?

Figyelt kérdés

2024. máj. 18. 09:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%
8 Hétköznap este 10-11-kor ritkán van kedvünk kimozdulni.
2024. máj. 18. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
12%
Kár, hogy nem tudtok mit csinálni együtt. Az alvás legalább pihentet és jót tesz. Hátha másnap egy kicsit más lenne minden (vagy valami).
2024. máj. 18. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
67%

Én nem tudom, de engem nem akaszt ki egyáltalán ha nem tetszik neki egyetlenegy film se. Sőt igazat adok neki mert a mai filmek én szerintem nincsenek olyan jók mint a régiek. Egyébként is eltér az ízlésünk, általában külön szoktunk filmezni. Elmondjuk egymásnak nagyvonalakban mit néztünk és ha tetszett akkor megnézzük együtt. :DDD

Ilyenekből nem csinálunk ügyet.

2024. máj. 18. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Belelkesul, hogy vegyuk meg ezt, meg azt, ebbol penzt csinalna, amaz jo aron van (tok mindegy ha nincs ra szukseg). Most apos autoja is nalunk van a sajatja mellett, hu de jo, dupla benzin-sulyado-biztositas koltseg, ha ebben is tonkremegy valami, csinaltassuk meg. Mikozben egy gyereket mar el kell tartani es augusztusra varjuk a kozoset. Szoval kicsit alomvilagban el, es regebben szarul esett nekem, amikor kipukkasztottam a rozsaszin lufijait, de mar gondolkodas es buntudat nelkul megteszem, hogy visszarantsam a valosagba.
2024. máj. 18. 23:20
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
A rendetlenség.
2024. máj. 19. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

A barátom egészen normális. Néha túlmagyaráz dolgokat és okoskodik, de ezt gyorsan leállítom.

Az exem ellenben egy rémálom volt. Mindig mindenhonnan elkéstünk miatta, és ezt szó szerint.

Ez elég nyomós indok volt a szakításhoz. Szerintem egy felnőtt ember, aki ennyire szrul osztja be az idejét szánalmas.

Az. Mind egy értetlen gyerek, akit állandóan b.gatni kell, gyerünk már, gyerünk már, öltözz - és sorolhatnám.

2024. máj. 19. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Az egyetlen dolog amit nem kedvelek, hogy szívesen főznék neki de teljesen más az ízlésünk s időszakosan finnyás.

Van amit soha (rakott krumpli) van amit csak otthon még étteremben sem, van amit időnként(pl gyümölcsök ritkán vagy főzelék félék néha) van amit mindig megeszik van amit fűszerezés dönti el pl gyrost csak csípősen de semmi másba nem viseli el. Ez az elején teljesen zavarba ejtett mert udvariaskodva terelt folyton.

Kértem akkor mondja meg amit szeret miből mennyi fűszert használnak a szülei. Nem tudja, nem nézte soha, nem tud főzni ő maga.

Kóstoltam de semmi extra különbség nincs az anyukája s én főztöm között.

Úgyhogy arra jutottam amikor tudunk közösen főzünk.

Vagy alap ételeket főzök s neki nem jó akkor tanulgat főzni s csinál magának.

Ez bevált nálunk de mai napig néha meglep

2024. máj. 23. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!