Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szeretsz a párodban? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretsz a párodban? Mi az a tulajdonság vagy viselkedés, ami miatt szakítanál vele?

Figyelt kérdés
Főleg férfiak válaszaira vagyok kíváncsi. Légyszi kort is írjatok.
2021. jan. 23. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Reggelre tátott szájjal szétterülve alszik mint egy 10 éves gyerek, tök cuki.

De ha még 1x kávés kanállal szed ki cukrot a kávéjába otthagyom! Már 9x elmondtam neki , még egy és viszlát.

2021. jan. 23. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Tudod ott marad a cukorban azok a barna összeragadt gombóc cukrok....bazira idegesítő.
2021. jan. 23. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Humorát, eszét, szorgalmát, azt hogy nagyon gondoskodó velem és komolyan tudom venni hosszútávon. Ami kicsit bosszant, hogy neki nagyon nincs igénye társaságra, kevés barátja van akikkel ritkán találkozik, nekem emg rengeteg haverom van és szinte minden nap találkozom velük, ilyenkor hivom őt is mert az ő barátnőik is mennek de ltászik rajta, hogy csak szivességet tesz és a kedvemért megy nem azért emrt akar:/
2021. jan. 23. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:
13%
Ha mégegyszer elől nyomja meg a fogkrémet és nem a végén,mint minden normális ember,elhagyom.Vagy pedig az egyszer használatos maszkot,kétszer veszi fel,akkor is vége...
2021. jan. 23. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
80%

Amit szeretek benne: ki meri mondani a gondolatait úgy ahogy a fejében megfogalmazódik, mindenféle változtatás nélkül még akkor is ha éle van. Nincs benne az az idióta megfelelési kényszer, nagyon vonzó az hogy őszinte velem.

Szakítóok: hazugság. Akármilyen apróságról is legyen szó. Az egyetlen kivétel a szülinapra/valamilyen alkalomra való készülődés és szeretne meglepni. De ezen kívül semmi nem elfogadott. Ott helyben meg is szűnne a bizalom mert állandóan az járna a fejemben mikor ismétli meg ha egyszer elnézem.

2021. jan. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!