Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi az a tulajdonság amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a tulajdonság amit nagyon nehezen fogadsz el a párodban?

Figyelt kérdés

2024. máj. 18. 09:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
7%

Hogy egy nagy gyökér és nem vesz komolyan

Viszont a tested jó ezért vagyok vele

2024. máj. 18. 09:52
 2/17 anonim ***** válasza:
Teste*
2024. máj. 18. 09:52
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

A halogatás. Ha azt mondom, 5re kész vagyok, akkor kész vagyok mindennel, nem fél 6-kor kezdek neki pakolni.

N

2024. máj. 18. 10:05
 4/17 anonim ***** válasza:
88%

Mindíg, mindenhonnan elkésik.

Ha mennie kell valahová, és van még 1 órája, akkor úgy gondolja rengeteg ideje van még, és pizsamába játszik a számítógép előtt. Előtte fél órával kezd el kapkodni és feszült lenni, és mindíg késésben van persze.

Ha vonattal jövök haza, persze akkoris mindíg késve jött értem, és a hidegben kellett várnom rá, így most már ha kérdezi mikorra ér be, mindíg 10 perccel korábbi időpontot kell mondanom neki.

2024. máj. 18. 10:14
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy állandóan a telefonját nyomkodja, még a randevúinkon is. Értem én, hogy nem vagyok annyira érdekes, mint az internet, de akkor mi a phasznak raboljuk egymás idejét?

Férfi

2024. máj. 18. 10:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Mint 3-as. Ha időpontra megyünk, min fél órával korábbit kell hazudnom és akkor talán odaérünk. Közben nem is idegeskedik. Én full ideg vagyok, hogy már elkezdődöttva mozi, vagy hogy már az orvosnál kellene lenni. Ő meg"na és, mi van ha késünk, úgyis még előzetesek vannak, úgyis biztos csúszás van az orvosnál, stb" Halál nyugodtan késik bárhonnan fél órákat.
2024. máj. 18. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Hogy SEMMI nem jó neki a Netflixen mikor valami újat keresünk, mindenre húzza a száját, műfajtól függetlenül, szóval a közös sorizás kimerül általában abban, hogy megnézünk 5-6 trailert és “hááát nem tudoooom, nem fogott meg”.
2024. máj. 18. 10:48
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
7 - Kár erőltetni, ha nem érdekli semmi. Mi lenne, ha kimozdulnátok?
2024. máj. 18. 10:52
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
4 - Miért alkalmazkodsz a rossz szokásához és hazudsz neki?
2024. máj. 18. 10:53
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Kettő dolog nem tetszik benne:

Az első az, hogy szeleburdi, egyet gondol és akkor nekifogna, nem gondolja át mit is csinál.

A második pedig az, hogy eléggé anyagiasan áll hozzá az élethez.

Szerencsére hallgat rám, praktikusabb, logikusabban állok a dolgokhoz és belátja, hogy nem úgy kéne meg mivel látja, hogy az én családomnak nem az anyagiak a legfontosabbak valamit változott pozitívan.

Ha nem így lenne nem lennék vele, nem bírnám elviselni.

2024. máj. 18. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!