Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem a jó irányba?
"Bármi is van, kitartok mellette,"
Nagyon szép dolog az önfeláldozás, csak éppen semmi értelme. A pasid soha nem fog veld összeköltözni. Meg is mondta.
"meg majd eljön az idő amikor a férfi megérik rá!"
Ezt férfiakkal kapcsolatban olvastad? Nem gyerekekről volt véletlenül szó?
2
Ő nem nem észre veszi, hanem nem akarja.
Szerintem sehogy, írod, hogy közel vagytok a 40-hez, mégis mi a csudáért gondolod, hogy majd te fogod megváltoztatni... nem akar ő olyan közel kerülni senkihez, hozzád sem, ő az anyja mellett akar lazulni, aki mindenben kiszolgálja, és nincs mindig mellette a nője, hanem tud azt csinálni egyedül, amit akar. Szerintem álmodozol, nem a realitás talaján állsz. Húzz meg egy határvonalat, hogy meddig vagy képes várni, addig szeresd, ahogy eddig, de ha te többet akarnál, közös életet és családot, merj dobbantani! El tud így menni egy élet és egyedül maradhatsz gyerek, család, valódi társ nélkül!
" hogy értessem meg vele, hogy én kinőttem a játszmákból!" Nem igaz, hogy nem fogod fel, hogy rohadtul nem az a probléma, hogy TE nem nőttél volna ki valamiből és ezt nem érti. Ez nem rólad szól hahó! És nyilván a saját részéről neki kell vonzódnia a veled való élethez, nem az a probléma, hogy nem értetted meg vele... :D ehh. Mi az hogy elszállt? Mitől? Beszéld meg vele, hogy Most, Ő, Mit akar. Ne arra alapozz, hogy mit mondott x hónapja.
A kérdésed tehát, hogy hogy lehet rávenni egy ép elméjű felnőtt férfit arra, hogy költözzön, ha ő közölte, hogy nem akar, de úgy, hogy te nem játszmázol. Lehet, hogy a kérdést az ezotéria rovatba kellett volna feltenni? Lehet tudnak valamilyen bájitalt. :)
A problémákat egyedül nem lehet megoldani, akkor sem, ha a fejedre állsz. Le kell ülni és megbeszélni a dolgokat, elmondani neki, hogy mi az, amit te szeretnél.
--> Beszéltetek már arról, hogy ki, mikor szeretne családot, mik a terveitek? Neki még 80 évesen is lehet, neked viszont nem. Mi az az idő, ami után ha semmi sem történik muszáj lépned? Számítsd bele azt az időt is, mire találsz valaki újat, és vele is a kapcsolatotok eljut a gyermekvállalás szintjéig.
Ha a beszélgetés alapján arra jutsz, hogy a terveitek nem összeegyeztethetőek, lépni kell.
Az elején mindenki a legszebb oldalát mutatja!
Esze ágába sincs veled összeköltözni! Jó neki az anyjánál. Ha otthagyod se fog sírni utánad hidd el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!