Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt ilyen párod?
Én voltam az a pár. Utólag belegondolva szülés utáni depresszióm volt és túl is hajszoltam magam (3X ájultam el szülés után 2 hónappal).
Nem volt velem valami szívderítő az élet. Ámbár ha az exférjem segít, támogat a nehéz időszakomban és nem rám szakad minden, miközben ő nyíltan nőzik, akkor hamarabb túllendültem volna azokon a hónapkon.
Amikor kiégett még több heves vita volt. Aztán az egyik olyan túl feszített vita erdeménye volt a külön válás. Volt erőm azt mondani, hogy többet nem kérek belőle. Persze sok év volt mire erőt vettem magamon. Aztán meg sok év mire helyre rázódtam.
Kérdező ha valami nem jó, nem kell csinálni! Semmi nem kötelező.
Kissé ezt érzem párommal kapcsolatban, jobban szeret pihenni, mozgássérült is, én egyedül vagy mással megyek túrázni, és a többi. A kapcsolatunk nincs veszélyben, mert nagyon jól vagyunk egyébként és üdülni voltunk együtt. Tervezünk is nyaralást. De azonkívül ő hosszútávon elvan a lakásban.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!