Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már ilyen párod és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen párod és sikerült változnia?

Figyelt kérdés
aki csak úgy elvolt és nem voltak céljai v érdeklődése semmi iránt. Mi váltotta ezt ki nála?
2020. jún. 10. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem volt, mert ilyennel nem jonnek ossze.

Legbelul mindenki erdeklodik valami irant es vagyik bizonyos dolgokra, de vannak olyan emberek, akik nehezen nyilnak meg. Apam is hasonlo volt..

Talan erdemes lenne minel tobb kozos programot szervezni, hogy meglasd mitol erzi jol magat.

Ami a celokat illeti, nem artana rakerdezni, beszelgetni errol!

Amennyiben minden probalkozas hiabavalo, akkor ti egyszeruen nem vagytok egymashoz valok! Valoszinuleg olyan ember illene hozza, aki szinten elvan a sajat kis vilagaban es nem zavarjak egymast.

2020. jún. 10. 08:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Teljesen lehúzott lelkileg. Majd elkezdett irigykedni mert nekem mindig voltak és lesznek céljaim. És nem örült a sikereimnek. Teljesen más irányba tartott az életünk ő neki jó volt a nagy semmi és nem tett a kapcsolatunkért se. Így szakítottam vele.

Hogy mi valtotta ezt ki nála? Ő mindig is ilyen volt csak az elején nagy volt a rózsaszín köd és nem törődtem vele.

2020. jún. 10. 08:24
 3/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Volt, nem sikerült változnia. Bár én nem vagyok túl türelmes típus, és ahogy nem veszek olyan ruhát se, amivel kapcsolatban azt érzem, hogy "jó lenne, ha" "jó lenne, de", úgy olyan pasival sem maradok sokáig, akiben csak potenciál van, de cselekvésre való készség meg nincs.

Az, hogy valaki képes lenne valamire nagyon nagyon kevés.

2020. jún. 10. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt, 20-22 éves koromban, amikor még nem tudtam, hogy ez nálam kizáró ok hosszútávon :D Azóta eltelt 10 év és ő azóta sem változott, én meg hozzá képest 3 tartalmas életet leéltem ennyi idő alatt :D
2020. jún. 10. 12:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt, 14-től 18 éves koromig. Aztán rájöttem, hogy nem kell nekem ilyen kisfiú :D Amennyire ismerősöktől hallottam, továbbra is ilyen "ülök a langyos fosban és nem csinálok semmit" típus. Hogy mitől volt ilyen? Szerintem nevelés, a szülei is pont ilyenek voltak.
2020. jún. 10. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!