Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit ért az alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit ért az alatt a volt barátom, hogy együtt fogunk lenni csak mindkettőnknek változnia kell?

Figyelt kérdés

Sokat veszekedtünk, de manapság is sokat beszélgetünk, néha veszekszünk, de úgy érzem szeret még, és én is őt.

Csak elég gyerekes 23 évesen, felelőtlen. Én 17 évesen komolyabb gondolkozású vagyok. De nem tudom nem szeretni, mert annyira édes. Már 3 hónapja nem vagyunk együtt. És amikor azt mondtam h nem akarom hogy így legyen hogy nem vagyunk együtt, azt mondta hogy ez nem lesz így ahogy most, csak változnunk kell.

2010. ápr. 10. 20:21
 1/2 anonim ***** válasza:
együtt fogunk lenni = együtt LESZÜNK
2010. ápr. 10. 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
azt, hogy együtt lesztek, de mindkettőtöknek változnia kell.
2010. ápr. 11. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!