Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire cinkes, ha a pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire cinkes, ha a pasinak alváskor folyik a nyála?

Figyelt kérdés

Nem olyan durván sok, de ébredéskor a párnán gyakran van egy kb. sárgabarack méretű folt.

Lányok, ti ezt mennyire tudjátok tolerálni? Lehet ez kizáró ok az együttélésre?

2024. febr. 26. 19:30
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem kizáró ok. Velem is többször megtörtént meg a párommal is mióta együtt élünk. Sose csináltunk ebből problémát
2024. jún. 18. 10:51
 42/49 anonim ***** válasza:
47%
Ezen vagy ki? Jesszus, ez legyen a legnagyobb probléma az életedben, bár ha ilyeneken rugózol akkor biztos sok minden zavarhat. Azt a mindenit HAHAHA :)
2024. jún. 18. 14:05
 43/49 anonim ***** válasza:
17%
Baszki a nőknek meg folyik a vér havonta a pinájukból, na az undorító, nem a nyál.
szept. 18. 09:29
 44/49 anonim ***** válasza:
64%
Nekem is nőként folyik néha, ez van. Szóval engem nem zavar.
szept. 18. 15:15
 45/49 anonim ***** válasza:
0%
Lapát
szept. 18. 18:40
 46/49 anonim ***** válasza:
49%
Ja a pin@ meg csiganyáladzik😁 Mi is undorodjunk tőle?
dec. 11. 10:11
 47/49 anonim ***** válasza:
34%
Orulj neki hogy nem all afaxa.. meg szexelni is kellene.. na latod..
dec. 11. 22:56
 48/49 anonim ***** válasza:
69%
Nekem ébren is
dec. 12. 06:14
 49/49 anonim ***** válasza:
Alszik, nem mintha tudná kontrollálni bárki mit csinál olyankor, úgyhogy mint érett felnőtt pont nem fog érdekelni, biztos folyik nekem is néha.
febr. 19. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!