Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném megérteni, hogy mi folyik itt,de teljesen tanácstalan vagyok. Kérhetek segítséget?
Vannak ilyen hibbant emberek. Csak birtokolni akar, mert teszik neki ha futsz utána.
Lehet hogy kapcsolatot nem akar veled, de legyezi a hiúságát ha körbeugrálod mint egy pincsikutya. Csak egofényezésre kellesz neki.
Maga a tudat fontos neki, hogy van egy "rajongója".
Akkor teszel jót magaddal ha jó messzire elkerülöd az ilyen típusú embert, mert ő csak játszadozik veled, de te sérülsz érzelmileg. Meg kell vele szakítani mindenféle kapcsolatot, közösségi médián se nézegesd.
Nem ő az egyetlen nő a földön, keress másikat aki megbecsül téged.
Lehet hogy amikor tepertél utána még nem tudta hogy mit érez. Vannak emberek akiknek idő kell mire belezúg a másikba.
Mire beléduúgott, te meg távol tartottad magad tőle. Nem kéne ezért megvetni ezt a lányt.
A barátja csak kamu, búfelejtő.
Nem tudom te mit akarsz ettől a lánytól, de ha valamit, akkor addig lépj amig bele nem szeret a pasijába.
Mert hogy most nem attól akarja a boldogságot az biztos, hanem tőled.
Tegyél pontot az ügy végére ha egyáltalán érdekel még ez a lány. Ha nem, kerüld jó messzire.
Szerintem is bufelejto a baratja. A lany a viselkedese alapjan teged szeret te vagy neki fontos. Akkor volt kepes felismerni,amikor ugymond elvesztett.
Tenyleg kezdemenyezz nala,mert most van eselyed.
N/40
Köszönöm a válaszaitokat. Ment a zöld. 1# az a helyzet, hogy nem tepertem sosem. Barátok voltunk,és kétszer elmondtam neki,mikor úgy adta ki a helyzet, hogy vele nem csajozok. Persze ez kőkemény önvédelem volt nálam,mert tudtam,ha beleesek, akkor meghalok. Régen letörölt közösségi médiából is már. Még amikor jóban voltunk akkor,de nem érdekelt igazából. És ez az ami engem is zavart, hogy azt éreztem akkor, hogy kell egy rajongó.... Ma már nem tudom, hogy mit érez,vagy gondol. Lehet valaki amiatt maga alatt mert elvesztette a rajongójàt? Rengetegen akarják körbe rajongani egyébként úgyhogy lenne helyettesem....
2#. Érdekes,amit írsz. Gondolod, hogy csak búfelejtő és engem akar? Én nagyon szeretném őt,de ezekkel a fura dolgaival nagyon elveszi a kedvem, hogy bízzak benne
Ha egy nőnek valóban kell egy férfi akkor tesz is azért hogy együtt legyenek! És nem jön össze egy másik pasival!
Ilyen esetben már nincsenek tiszta érzelmek, egyik pasas iránt sem.
Vagy ennek a nőnek igen fejletlen az érzelmi intelligenciája. Lehet nála teperni, ahogy az előttem szólók javasolják, és az is lehet hogy össze is jön a dolog.
De mennyire lehetne egy ilyen viselkedésű nőre alapozni hosszabb távon?
Elvileg te kellesz de összejön mással??? Hogy is van ez?
Éretlenül viselkedik még akkor is ha véletlenül akarna is valamit a kérdezőtől. De lehet hogy valakinek ez kell (aki szereti a kiszámíthatatlanságot, drámát), én nem vonom kétségbe.
engedd el szerintem.
2opció van, az egyik az hogy csak a büszkeségét sérti hogy nem futsz utánna, és komolyan gondolja a párkapcsolatát
tehát csak játszadozik veled.
a másik hogy szerelmes beléd, ezért azzal próbál féltékennyé tenni hogy mással összejön.
ha pedig ez a szitu akkor érzéketlen, játszmázós, gyerekes
egyik rosszabb mint a másik.
5# Tipikus pasi vagy.
Mi az hogy egy nő tesz is érte?
Ez a lány megtette a maga részét. Ennél többet nem tehet.
Miért jön össze más pasival? Miért, mit kéne tennie? Cölibátusban sirdogálnia húsz évig hogy nem kellett ennek a szerencsétlennek?
Te is egy idióta pasi vagy, de minimum egy lúzer aki semmit de semmit nem ért a nőkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!