Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti esztek többet vagy a párotok?
Nagyjából ugyanannyit eszünk :| Általában itthon főzök, én szedem ki a kaját tányérba, amíg ő bekapcsolja a sorozatunkat, és nagyjából egyenlő adagokat rakok a tányérba. A reggelit/vacsorát ő készíti, ugyanazt és ugyanannyit kapok én is, mint ő. Étteremben is általában megeszem, amit elém raknak (mondjuk igaz, nem a "hagyományos" éttermekbe járunk, ahol kb nem fér bele a tányérba az adag :D ), ahogy ő sem hagy meg semmit.
Szerintem viszont ő szokott suttyomban nasizni, mert míg én ezzel a kajamennyiséggel nagyjából tartom a súlyom (57kg/163cm), ő nem tud fogyni, pedig minden logika mentén ami nekem súlytartásra elegendő, az neki kevés, attól fogynia kéne, de mégsem tud (100kg/180cm). Én nem teljesen értem, hogy ez hogy működik, kivéve, ha tényleg rájár a hűtőre éjszaka (amit nem szoktam észrevenni, mert főtt kaja is általában van, felvágott is, dugikajája meg honnan lenne, amikor én vásárolok be, és itthonról dolgozunk mindketten?).
Általában én vásárolok és főzök, ő pedig a rezsit + a szórakozás részt fizeti. Azt mondom, hogy nagyjából ugyanannyira jövünk ki, nem számolgatom, hogy ki eszik többet az ételből. Személy szerint nem is tudnám, ha valakit szeretek, attól nem sajnálom.
Viszont alapvetően eddig az volt, hogy én sokszor keveset, ő egyszer sokat evett. Most már kezdi visszafogni magát, és az én megmaradt adagomat már nem eszi meg. Ha belegondolok, lehet, hogy én már többet eszek nála, csak nem olyan szembetűnő a sok kis étkezés miatt.
Mivel én 5 éve diétázom, így én eszem kevesebbet, és a minőségre/tápanyagarányokra is figyelnem kell, különben oda lenne a fogyásomnak. ( 5 éve mèg elhîzott voltam:))
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!