Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti esztek többet vagy a párotok?
Hogy érted, hogy többet? Kalóriára vagy mennyiségre?
Mert én az előbb vacsira ettem egy felszeletelt almát (95 kcal), két puffasztott rizst (2 x 26 = 52 kcal), pástétommal (ezt nehéz kiszámolni, de kb 76 kcal), ez összesen 223 kcal. Ha ő megeszik egy Snickerst, az 244 kcal. Ránézésre (mennyiségre) én ettem többet, kalóriára ő.
Az exem evett többet. Mióta elköltözött, felé annyiból kijön a havi étkezésünk. Értsd: egy felnőtt nő, egy kamaszlány és egy kisiskolás étkezése kevesebbe kerül, mint egy férfié. Pedig nem vonunk meg magunktól semmit. Mondjuk nem is vesszük a chipset, kólát, szalonnát, csokihegyeket, protein italt, félkész kajákat, mirelit pizzát, McDonald's és Burger King nélkül is van élet. De egy átlagos hétvégi nagybevásárlás is fele, harmada pénzből kijön.
Mivel többek között azért is raktam ki, mert az utóbbi időben nem akaródzott normális munkát vállalnia, így most sokkal jobban állok anyagilag, mint amikor együtt éltünk.
Ez most egy jó kérdés, mert ő kevesebbszer eszik, de nagyobb adagokat, én viszont sokszor kicsiket. Alapjában véve szerintem ő (plusz mindenhez IS kenyeret eszik pluszban). Ennek ellenére sosem hízik, nem tudom hogy csinálja 😀.
Egy súlyban is vagyunk...csak ő 180/65, én 168/65.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!