Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt elmondani hogy ne bántó legyen?
Barátnőm előfizet egy tananyagra amit havonta kap. Ezzel foglalkozni kellene, de nem teszi és hónapokkal le van maradva. Viszont ezek az anyagok csak gyűlnek de most egy 6 napos képzésre akar menni 150e Ft-ért.
Hogy mondjam el neki, hogy nem látom értelmét, hisz a netes anyaggal sem foglalkozik igazán?
Egyik kutya, a másik eb.
A nő az ingyen lakás miatt van a faszival mert így ott lakhat ahol a munkahelye(i) van, nem kell albérletet fizetni vagy visszamenni Csajágaröcsögére az anyjáékhoz. A faszi meg kapcsolatfüggő, nem mer egyedül élni, sosem fog szakítani, csak napi szinten panaszkodik a nőre akivel egyébként semmiben sem illenek össze. Nem egyezik a jövőképük, nem egyezik az értékrendjük, nem egyezik a pénzkultúrájuk stb, stb.
De beteg módon mindketten erőltetik ezt a kapcsolatot. Ez a tanfolyam is csak egy a sok probléma közül ahol egyértelműen megmutatkozik hogy nem illenek össze. Egyik sem jó vagy rossz elképzelés, csak nem összeillő. De majdcsak elmúlik így az élet.....
Nem kötekedni akarok,hanem lehet átsiklottam valamin.Honnan tudjuk ezt a pasiról?
Már mint,hogy így működik a kapcsolatuk és nem csak a barátnőjének akarja "megtanítani",hogy feleslegesen ne verje el a saját pénzét.
#13:
Tudjuk ezeket, mert aki régóta fent van az oldalon az tudja hogy ki a kérdező. Napi szinten panaszkodik a barátnőjére. Mert nem illenek össze semmiben. A csaj gyereket akar, de a kérdezőnek van egy csomó ellenérve hogy miért ne legyen gyerek...... csak ezt 8 éve nem meri nyíltan és egyértelműen elmondani a barátnőjének. Vagyis 8 éve hitegeti hogy egyszer lesz esküvő, lesz gyerek. De ha a kérdezőn múlik akkor nem lesz.
Egyébként hiába is akarná "megtanítani a barátnőjének hogy feleslegesen ne verje el a pénzét".... nem sikerülne, mert nem passzolnak össze pénzkultúrában sem, de másban sem. A kaját is a pasi szülei hozzák nekik, eleve nincsenek letisztázva a pénzügyi dolgok. Össze vissza vannak pénzügyileg szerintem.
így már mindent értek.Én csak néha tévedek fel az oldalra ezért csodálkoztam a válaszodon.De akkor teljes mértékben egyet értek veled.
Pár napja az volt a legnagyobb baja, hogy a csaja tüdőgyulladással otthon volt táppénzen, és miért a szüleivel vásározik, ahelyett, hogy fogadná a körmös vendégeit. Azon is rugózik hónapok óta, hogy miért a horgolással tölt időt, ahelyett, hogy körmözbe, és lenne belőle bevélete.
A csaja most elmenne egy tanfolyamra, mivel a műkörmös is olyan szakma, hogy nem tudsz lépést tartani, nem ismered a legújabb technikákat, akkor gyorsan bezárhatod a boltod. De ennek a péniszfejnek ez se jó, most az a baj, hogy azt csinálja a csaja, amit kéte egyfeszt mondogat.
Ha nekiáll egyszer a tananyagot feldolgozni, arról is naponta jönni fognak a kérdések, hogy miért ezzel foglalkozik, ahelyett, hogy takarítana, és ilyen rendetlen nővel hogy merjen gyereket vállalni. Fogadjunk?
Hát ahogy nézem valakinek nagyon nem tetszett,hogy megkérdeztem mi a gond.
Lehet azért,mert megkaptam a választ.🤷♀️😀
Ha ez tényleg így van,akkor kedves kérdező az a szomorú helyzet,hogy rajtad senki nem tud segíteni!😅
Rohadtul egyszerűen. Én mindent kendőzetlenül megmondok páromnak, bár ehhez kell ilyen személyiség. Hiába külön kassza, párkapcsolatban meg kell mondani a véleményt egymásnak. Ha félünk egymástól, ott csak baj van.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!