Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon pofátlanság ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon pofátlanság ilyet kérnem? Irreális ez egy kapcsolatban élő nőtől, hogy a legjobb (szingli) barátnőjével utazzon?

Figyelt kérdés

Van egy legjobb barátnőm. Persze, ha legjobb barátnő, miért nem kérdezem tőle. Jogos. De azért érdekelne, ti miként látjátok.

Egyedülálló fiatal nő vagyok (23 éves). Nagyon szeretnék utazgatni, de egyedül nem. A szüleim nem vevők rá, velük sokszor inkább veszekedős egy út, párom nincs, régen meg volt, hogy utaztam a legjobb barátnőmmel.

Csak ő lassan 1 éve párkapcsolatban él. Most is a párjával utaztak nyáron és ősszel is.

Én meg találtam tök jó áron repjegyet egy desztinációra, csak egyedül nem szívesen mennék. Ekkor ugrott be a barátnőm.

Nos, mennyire reális, hogy a párja ne háborodjon fel ezen? Mennyire reális, hogy eljön velem? Mennyire életszerű, hogy egy párkapcsolatban élő nő a legjobb barátnőjével utazzon a párja helyett?

jan. 17. 04:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudjuk mi megválaszolni. Vannak olyan párok, akik mindent együtt csinálnak szabadidejükben, de akik nem is, előfordulhat, hogy mondjuk nyaralni vagy bulizni csak együtt mennek. Az is lehet, hogy mivel egy nyaralás nem két fillér, nem tudja megoldani, hogy veled is, a párjával is elmenjen. És természetesen az is lehet, hogy örömmel menne veled, és még anyagi kerete is van rá. Meg kell kérdezni. De szerintem ne a párjával foglalkozz, a barátnőd dolga, hogy lemeccselje a párjával, ha ő szívesen elmenne, de a párjának vmi fenntartása van.
jan. 17. 09:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Ez párkapcsolatfüggő szerintem. Ismerek olyan párt, ahol a tagok egymás nélkül nem járnak pár órás (max 1 napos) elfoglaltságnál hosszabb időre külön, de olyan párt is, ahol teljesen megszokott, hogy egy-egy hosszúhétvégét a saját barátaikkal utaznak, és olyan párt is ismerek, ahol akár az 1-2 hét külön utazás is belefér.
jan. 17. 09:20
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Van, akinek belefér, van, akinek nem. Én házas vagyok, de évente 2-3x utazom a férjem nélkül, egy barátnőmmel vagy a baráti társaságommal. A férjemet ez egyáltalán nem zavarja, nálunk ez teljesen alap. Nem is élvezné ezeket az utakat, mert főleg túrázunk, egész nap megyünk mint a güzü, amit ő utál. Ő is megy a saját barátaival, illetve ugyanennyiszer megyünk együtt is, így nincs hiányérzet.

Megkérdezheted a barátnődet, innentől kezdve rajta múlik, hogy igent mond-e. Ha emiatt a párja féltékeny, az se a te hibád lenne, ezt nekik kell lerendezniük. Viszont azt kell, hogy mondjam, hogy rengeteg élménytől megfosztod magad, ha továbbra is tartod magad ahhoz a butasághoz, hogy nem utazol egyedül. Egyszer próbáld ki, nyitott szívvel, hatalmas élmény ám.

jan. 17. 10:43
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Na úgylátom a válaszomban említett "népcsoport" rendesen lepontozott. Jujj... 🤡🤡🤡
jan. 17. 10:52
 25/28 A kérdező kommentje:

#23, őszintén, megtenném az egyedül utazást, de félek még. Jelenleg nem vagyok azon a ponton, hogy neki merjek vágni egy ilyen kalandnak. Majd. Talán idővel.

Nekem biztonságot ad a teljesen idegen környezetben, idegen emberek közt egy családtag vagy barát. Ha majd ezen túllendülök, akkor fontolóra veszem.

jan. 17. 11:37
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ezzel semmi probléma, de ezt nyilván tőle kéne megkérdezned.

Rendszeresen szoktam utazgatni a párommal, de nem vagyunk összenőve. Ő is, és én is szoktunk a saját családjainkkal és barátainkkal utazni, egymás nélkül. Nekünk belefér az ilyesmi, hiszen így is sok időt töltünk egymással és mindketten tudjuk, hogy a másiknak másféle szociális igényei is vannak.

Kérdezd meg tőle, hogy veled menne-e. A párjával úgyis neki kell beszélnie és nem neked.

25/N

jan. 17. 12:05
 27/28 anonim ***** válasza:
8: Nem vagy normális és pasiként mondom!
jan. 17. 13:28
 28/28 anonim ***** válasza:

Teljesen elfogadható és ebből nem is szabadna problémának lennie. Ha mégis lenne, az baj. Úgyhogy kérdezd meg bátran.

Nem ugyanaz a szitu, de járok egyedül és egy baráttal is utazni. Páromat ez egyáltalán nem zavarja, máskor megyek vele máshová.

jan. 17. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!