Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon pofátlanság ilyet kérnem? Irreális ez egy kapcsolatban élő nőtől, hogy a legjobb (szingli) barátnőjével utazzon?
Van egy legjobb barátnőm. Persze, ha legjobb barátnő, miért nem kérdezem tőle. Jogos. De azért érdekelne, ti miként látjátok.
Egyedülálló fiatal nő vagyok (23 éves). Nagyon szeretnék utazgatni, de egyedül nem. A szüleim nem vevők rá, velük sokszor inkább veszekedős egy út, párom nincs, régen meg volt, hogy utaztam a legjobb barátnőmmel.
Csak ő lassan 1 éve párkapcsolatban él. Most is a párjával utaztak nyáron és ősszel is.
Én meg találtam tök jó áron repjegyet egy desztinációra, csak egyedül nem szívesen mennék. Ekkor ugrott be a barátnőm.
Nos, mennyire reális, hogy a párja ne háborodjon fel ezen? Mennyire reális, hogy eljön velem? Mennyire életszerű, hogy egy párkapcsolatban élő nő a legjobb barátnőjével utazzon a párja helyett?
11 attól hogy te csóró vagy miért kéne megemelni? Tanulj vagy dolgozz többet.
Ha meg nem érdekel az utazás ugyan csak nem értem..
#11, miért kellett volna megemelni?
Már az is baj, hogy az emberek utaznak/nyaralnak?😂
Mert akkor nem működne ez a se pénzem, se társaságom, csak olcsó a desztináció "gombhoz a kabátot" konzumidiotizmus.
De ez tényleg haszontalan hőzöngés részemről, inkább válaszolj arra, hogy milyen hosszú utazást tervezel, hogy a nálam jobb szándékú hozzászólók segíteni tudjanak rajtad.
Teljesen egyértelmű, hogy a párkapcsolat nem arról szól - legalábbis nekem -, hogy csak és kizárólag mindig mindent ketten, barátok elfelejtve. Szó nincs róla. Nálunk alap, hogy mindketten megyünk a barátainkkal is. Én csajos, ő pasis progikra, utazásokra is. Azok az időtöltések is kellenek, nem vagyunk összenőve.
Szóval számomra nem lenne kérdés, hogy veled megyek. És a kedvesem se kapna ezért hisztirohamot.
N
Szerintem nem fogja felháborodni, ha ismeritek egymást és tudja hogy legjobb barátnője vagy.
Ha én lennék a pasi helyében, én simán elengednék, ha legjobb barátnőjével elutaznak pár napra.
“ Mert akkor nem működne ez a se pénzem, se társaságom, csak olcsó a desztináció "gombhoz a kabátot" konzumidiotizmus.”
1-szerintem egyáltalán nem idiotizmus, hogy az átlag ember is megteheti, hogy nyaraljon. Ha megteheti, akkor nem áll fenn a “se pénzem” érved. A társaságot meg majd eldönti mindenki magának. Sokan egyedül utaznak. Az idiotizmus? (Nekem nem férne bele, de teljesen jól teszi, aki teszi)
2- Nos, ezzel most lehet be akartál szólni, de igazából az sem vágna földhöz ha megemelnék az árakat. Lévén, hogy nő létemre pályakezdő gépészmérnökként is jól keresek, még majd sok mindent megengedhetek magamnak. 🤗Az csak plusz pont, hogy jó áron van. Ha ugyanazt megkapod 20.000 forintért vagy 100.000 forintért, te melyiket választod?
Viszont köszönjük a tipikus magyar mentalitásos beszólásodat. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!