Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gúnyt űz belőlem? Vagy miért csinálja ezt?
Párom ma haza jött, és újságolta h a munkahelyen kapott valakitől kellemes ünnepet kívánó üzenetet, és h vigyázzon magára (nem régen sérült meg a munkahelyen) még az ünnepek előtt, de csak most olvasta el
Viszont nem mondja meg, akárhogyan kérdezem, h kitől kapta
Tudja, h nagyon féltékeny típus vagyok, és még a férfi munkatársait is nőként emlegeti előttem, h féltékeny legyek
"Tudja, h nagyon féltékeny típus vagyok, "
És akkor mi van? Vigyázz állásba kell lennie mindenkinek, mert te féltékeny tipus vagy?:DD
Nekem is volt 1-2 marha féltékeny csajom. Pont ugyanezt csináltam velük. Ha megkérdezte, hogy hova megye, mondtam, hogy egy dekoratív nő meghívott ebédre. Aztán átmentem anyámhoz, mert kérte, hogy cseréljem ki a villanykörtét :)
A csajok egy része rájött, hogy ennek nincs értelme, és abbahagyta a féltékenykedést. Aki nem jött rá, azzal a kapcsolat ért véget.
Komolyan, nem lehet egy életet úgy leélni, hogy a párod 5 percig nem bízik benned, ha meg okkal nem bízik, akkor neki jobb, ha vége lesz.
A 4-es az egyetlen épelméjű válasz.
A többi kivétel nélkül szellemi toprongy szint.
Kérdező:nem tisztel, élvezi, hogy idegesíthet. Nekem is volt ilyen exem. EX.
Én is egyetértek a #4-el.
Amit ő csinál ha jogos ha nem nagyon undorító dolog.
Amit meg te művelsz nevetséges és szánalmas egyben.
Semmi keresnivalótok nincs egymás mellett. Szándékosan heccel, provokál és ahogyan reagálsz hizlalja a máját. Ugyanúgy kisebbségi komplexusban szenved, mint te, mert más emberek bókjaira, kedves szavaira van szüksége. Lehet a fele se igaz annak amit összehord.
Persze te sem vagy sokkal különb, mert ráharapsz mint a vadállat a húsra.
Ahelyett, hogy jól tökön rúgnád képletesen értve.
Nem ad neked okot arra, hogy megbízz benne.
Élvezi, hogy szenvedsz. Mi tart mellette, de komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!