Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg nem csinálok SEMMI...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem csinálok SEMMI házimunkát?! Miért érez így a feleségem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Megromlott a feleségemmel a viszonyom. Sok dologban igaza van, ezeket (viszonylag) kulturáltan meg is tudtuk beszélni, de egy dolgot mond, amit egyszerűen nem tudok elfogadni, hogy nem végzek házimunkát és amikor beleállok, azonnal támad, "hogy tényleg veszekedni akarsz? ezek szerint nem értesz és nem sajnálsz semmit (már-már megbeszélt más témákat sem".

Ehhez képest, én home office-ban dolgozom, míg ő eljár dolgozni, így:

-én porszívózom (kizárólagosan)

-én mosok föl (majdnem kizárólagosan)

-én mosom teregetem hajtogatom a ruhákat (majdnem kizárólagosan)

-én mosok ablakot (kizárólagosan)

-én törlök port a szekrények tetején(kizárólagosan)

-én mosom a csempét, kádat, csapot, mosdókagylót, wc-t (kizárólagosan)

-én cserélek terítőt, mosok függönyt, húzok tiszta ágyneműt (kizárólagosan)

A majdnem kizárólagos azt jelenti, hogy ha nagyon visszamegyünk, szeptember október novemberben talán csinálta valamelyiket 1x, tehát nincs jogom azt mondani, hogy egyedül csinálom.

Azt mondja, hogy azért érzi, hogy nem csinálok semmit, mivel néha takarítania kell utánam, pl pár napja egy üres üdítődobozt a konyhaasztalon felejtettem a reggeli rohanásban (pusztán miatta voltam késésben), vagy néha itt-ott hagyok dolgokat, pl fülpiszkálót nem dobom ki, joghurt az asztalon marad, üres pet palack a dolgozóasztalomon marad, ilyenek.

Elismerem, hogy ezek idegesítő dolgok, igyekszem odafigyelni, de szerintem konkrétan szarba se veszi az időm és a munkám, ha azt mondja, hogy nem csinálok semmit.

Nem azt akarom, hogy essen térdre, és sírva hajbókoljon, hogy én vagyok a világ legjobb férfija, majd kényeztessen szexuálisan, csak annyit szeretnék, hogy ne vegyen szarba.

Őszintén, mélyen föl vagyok háborodva.

Konkrétan sért.

2023. dec. 26. 09:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést! Nagyon ráéreztél az időpontra, holnap költözik.

Azt mondja nem akar válni, időt kér, amíg egyedül le tud higgadni, és az tudja gondolni a helyzetet. Nem mondtam neki, hogy ne öntsek olajat a tűzre, de az éremnek két oldala van, egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy én akarom, hogy visszajöjjön, néha úgy érzem, hogy pukkadjon meg ott ahol van. Nyilván nem a kérdésben szereplő házimunka a baja, ezt nagyon élesen látták a hozzászólók, ez nem is topik azóta, ahogy a kérdésben említettem, más bajaink vannak, csak ezt az egy tételt a “baj listájáról” nevetségesnek tartottam.

A kérdésben nem szerepelt, de külföldi származású, ezért eddig nem volt opció hogy hazamenjen szülőkhöz, barátokhoz, csak én vagyok neki Magyarországon. Évek óta tervben volt, hogy vesz az örökségéből egy kisebb lakást, ezt januárban sikerült megcsinalni, és most áprilisban fejeztük be a felújítást.

Azok, amiket a fejemhez vágott, a házimunkát leszámítva jogos problémák, de magában kell rendeznie, mivel több ezek közül évekkel korábbi sérelem. Ami folyamatos, azokat mind rendeztem magamban, vele. Nem mondta ki, de látszódik a viselkedésén, hogy elismeri, szerintem már csak dacból költözik, hogy ne csináljon hülyét magából. Először 3-4 hónapra akart átköltözni az új lakásba, majd 2-3, most már csak 1 hónapról beszél, és vicces mód már nem is viszi az összes bútorát, mint azt ahogy először tervezte. Van több hasonló nemzetiségű pár az ismerősi, baráti körben, és ez a ki be költözés gyakori motívum, valószínű tényleg tervez(ne) visszajönni, miután kellően körbeudvaroltam, de az az igazság hogy tényleg nem tudom mennyire lesz ehhez kedvem, tényleg pukkadon meg, elegem van. Pihenek én is végre, lehiggadok, végre lesz idom kertészkedni, olvasni,lemegyek egyedül picit a Balatonra, kipihenem ezt az őrületet, és ha úgy érzem, beadom a válást.

2024. máj. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!