Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ANyósom meg akarja magyarázni,hogy az a természetes dolog,hogy az ő fiacskája csak egy here,és semmit sem csinál,mert otthon ő mindent megcsinált helyette. Én meg nyeljem le a békát,mert nem fog változni,ő ilyen. ha lapátra teszem,megnyugszom?
A porhanyós a múlt században él😂
Ha a pasid is így áll hozzá ahogy az anyja, akkor cselédkedjen ő az ivadékának.
Egyébként pedig nem, a házimunka nem női munka, csak munka. Meg kell csinálni ha nem akarsz retekben élni és éhen halni . Ha csak nincs annyi pénzetek, meg ingerenciátok, hog felfogadjatok ezekre a feladatokra munkaerőt, és be is engedjétek őket, mint idegeneket az otthonotokba.
Nálunk a férjem is és én is eljárunk dolgozni, illetve a házimunkából is kivesszük a részünket.
Mindketten úgy nevelkedtünk, hogy nem lusta heréknek való az otthon, azért tenni kell.
A férjem ugyanúgy keféli a wct, portalanít, mosogat, felsöpör/felmos stb mint én. Az egyedüli kivételek amikben kényelmi, praktikus okokból megegyeztünk és ez mindkettőnknek így jó, az az, hogy a bevásárlásokat, postára menést ő intézi, a főzést pedig én. Én vásárolni utálok, neki pedig a főzés nem megy annyira. Ezzel is pont kiegészítjük egymást😁
Soha egy férfinak sem lennék a házicselédje. Ez megalázó. A helyedben egy ilyen szar alakkal nem lennék együtt, és jobb ha egy ilyen anyós nem lesz az ember rokona😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!