Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » ANyósom meg akarja magyarázni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ANyósom meg akarja magyarázni,hogy az a természetes dolog,hogy az ő fiacskája csak egy here,és semmit sem csinál,mert otthon ő mindent megcsinált helyette. Én meg nyeljem le a békát,mert nem fog változni,ő ilyen. ha lapátra teszem,megnyugszom?

Figyelt kérdés
Mert ez kissé felháborító..hogy az anyós azt mondja,hogy legyek a fia csicskása, aki nem szokta meg a munkát,és nem akarja kivenni a saját részét semmiből..vagy megszokom,vagy elgondolkozom az értékrendemen,hogy a férfiak ilyemsit nem szoktak csinálni.Jaaa, aki csinál,az meg valamit kompenzálni akar vele, a saját hiányosságait..Komolyan mondom,megérdemelte volna ha felrúgom.Mert az ő véleménye szerint a nőknek az a sorsa (nem kellett volna nőnek születnem),hogy mindent megcsináljanak a férfiegyed helyett..Egyszerűen fel vagyok háborodva. Nem is kell többet mondania! Ez a szakításon is túltevő dolog!
2023. dec. 20. 17:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Tipik amikor az anyósok ki akarják utálni a fiuk párját.
2023. dec. 20. 17:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az anyós tényleg szét akarja őket szedni, azonban ez valóban egy értéktelen ember akitől ha megszabadul a kérdező, sokkal jobban jár.

Nem vagy sem a házvezetőnője, sem a csicskása, sem a szakácsa , és ő pedig nem egy török basa hogy körülötte mindenki őt szolgálja. Ha házvezetőnőt akar akkor fizesse meg. 250 et kiperkál havonta és lesz aki rendezi neki a háztartást a tiszta ruhát a főzést ablakpucolást stb.

Én még eddig nem láttam takarítónőket ingyen dolgozni.

2023. dec. 20. 18:02
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Bakker a gyerekemnek én is kicserélem még a pelenkáját is meg etetem teljesen más a társ meg egy anya. Majd a gyerek körül ugrálsz te is eleget. Egy ferfi meg ne gyerekéletet akarjon.
2023. dec. 20. 18:06
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Akkor lépj le, ennyi. Valamiért vele vagy. Miért is? Érezhetően nem szereted, hasznot nem hoz... akkor ez mi alapján lett?
2023. dec. 20. 18:09
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

Miert ne szeretné?

Inkabb itt őt nem szereti senki..

2023. dec. 20. 18:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#6, jól van, bocsi, karácsonyi buli volt a melóhelyen, lehet, picit túlpörögtem, na🙃
2023. dec. 20. 18:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Én kidobnám.

Ha valaki csak használ, kihasznál, az nem szeret.

2023. dec. 20. 18:55
 18/22 anonim ***** válasza:
77%
Attól függetlenül, hogy nyilván igazad van és nem vagy a rabszolgája senkinek, olyan átható gyűlölettel írsz a pasidról, hogy elképzelni sem tudom, miért vagy vele...
2023. dec. 20. 19:32
 19/22 A kérdező kommentje:
Ezek után ép eszű nő,szépeket nem igen tudna írni róla,főleg nem vele maradni. Így én is fogtam kalapom,kabátomat,és se szó se beszéd otthagytam. Csináljon amit akar a török basa.
2023. dec. 20. 19:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Így nem mérgez akkor tovább az egész. Mèrgezzék egymást.
2023. dec. 20. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!