Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Dührohamaim vannak,és piros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dührohamaim vannak,és piros pöttyök jöttek a bőrömön. Nem vagyok boldog, sőt szenvedek, a magánytól pedig párkapcsolatban vagyok. Lehet ez azért,mert nem vagyok szerelmes,és legbelül érzem, hogy nem működik a dolog?

Figyelt kérdés
Felnőtt ember lévén,nem bírom tovább elviselni azt,hogy a pasim még ahhoz is kifogást talál,hogy miért csipás a szeme, vagy miért nem rakodik el maga után. A napokban annyi volt a veszekedés,és idegeskedés,hogy pöttyök jöttek az egész testemre. A pasim egyszerűen nem bírja elviselni azt a tényt,hogy emiatt nem tudok összeférni vele,és nem működik a dolog. Amikor elkezdek összepakolni,elkezd sírni,és azt mondja, próbáljuk meg újra..Ezt már rengetegszer eljátszottuk,és azt hiszem ez volt az első és utolsó intő jel.Ha újra bepróbálkozik, nem szabad új esélyt adnom,erősnek kell lennem. Milyen tanácsot adjak neki a jövőjére nézve,ha azt akarja,hogy valaki kibírja?
2023. dec. 12. 19:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna megtettem volna korábban is már.Mostanra állok úgy,hogy meg tudom tenni,ezért is akarok kilépni ebből amiben vagyok.
2023. dec. 13. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lépj ki, és ne arra kérj segítséget, hogy hogyan maradhatnál továbbra is ebben a posványban.
2023. dec. 13. 11:45
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
De miert keversz bele kiuteseket, szerelmet? Latod a helyzetet, tudod mi a helyes dontes, cselekedj.
2023. dec. 13. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!