Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szégyenlitek az arcotokon kinyomott pattanást (piros foltot) a párotok előtt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 09:06
1/5 anonim válasza:
Nem, de az jobban idegesítene ha a gennyes hólyag virítana ott, akkor már inkább egy seb.
2/5 anonim válasza:
Mit kellene azon szégyellni? Nyilván nem várhatja el, hogy tökéletes legyek, nem is akarok az lenni. A másik pedig, hogy egy pasi nem szokott az ilyen apró részletekkel törődni.
Különben se tudsz mit csinálni, mert mielőtt megjön, ha keresztrefeszíted magad, akkoris ki fog jönni mindig 1-2 pattanás, van, akinek kb egész életében így van, mégha egyébként nem is pattanásos.
És előfordul az is, hogy el kell menned kozmetikushoz, akkor ha mondjuk együtt laktok mit csinálsz, elutazol rövid időre, vagy mégis?!
3/5 anonim válasza:
Édesem!Miért nyomkodtat össze magad?Kérdi Ő.
5/5 anonim válasza:
Nekem nem egyszer volt hogy kinyomott rajtam egy pattit amit én észre sem vettem. Persze nyilván boldogabb lennék ha nem lenne egy pattanásom se bőrhibám, sőt nem nőne a lábamon hónaljamon stb szőr, de hát emberek vagyunk... Ezen nem fog múlni a szerelem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!