Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Dührohamaim vannak,és piros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dührohamaim vannak,és piros pöttyök jöttek a bőrömön. Nem vagyok boldog, sőt szenvedek, a magánytól pedig párkapcsolatban vagyok. Lehet ez azért,mert nem vagyok szerelmes,és legbelül érzem, hogy nem működik a dolog?

Figyelt kérdés
Felnőtt ember lévén,nem bírom tovább elviselni azt,hogy a pasim még ahhoz is kifogást talál,hogy miért csipás a szeme, vagy miért nem rakodik el maga után. A napokban annyi volt a veszekedés,és idegeskedés,hogy pöttyök jöttek az egész testemre. A pasim egyszerűen nem bírja elviselni azt a tényt,hogy emiatt nem tudok összeférni vele,és nem működik a dolog. Amikor elkezdek összepakolni,elkezd sírni,és azt mondja, próbáljuk meg újra..Ezt már rengetegszer eljátszottuk,és azt hiszem ez volt az első és utolsó intő jel.Ha újra bepróbálkozik, nem szabad új esélyt adnom,erősnek kell lennem. Milyen tanácsot adjak neki a jövőjére nézve,ha azt akarja,hogy valaki kibírja?
2023. dec. 12. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, lehet téged nem lehet kibírni. Elég stresszgombócnak tűnsz..
2023. dec. 12. 19:11
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem csak alap "elvárásaim vannak",hogy nem csipásan kéne odahajolni az emberhez,csókra,meg nem korpás fejjel közeledni,hogy úgy hulljon a fejéből mint a hó.ha orvost mertem javasolni,én voltam a rossz,ha azt mondtam,hogy undorító még inkább.Csak nekem alap elvárás a higiénia? Meg az,hogy ne a nőnek kelljen mindent az ég világon csinálnia egy kapcsolatban? Egy férfi megengedheti magának,hogy folyton kifaroljon mindenből,mondvacsinált okokra hivatkozva? Meg a feledékenységre..szerintem ez a nem normális..
2023. dec. 12. 19:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ágyipoloska is lehet a pötty.

Amugy szervezd azt hogy elköltözöl minek a sok veszekedés meg rizsa. Tegyél oldd meg.

2023. dec. 12. 19:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem poloska, közvetlenül veszekedések után jön ki.
2023. dec. 12. 19:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
De minek elsz egyutt egy igenytelen lennyel? Ezt kerdest kene kiirnod. Magadnak.
2023. dec. 12. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem hogy egyáltalán minek jöttél vele össze ha olyan retkes. Még egyedül is jobb, mint vele.
2023. dec. 12. 19:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Mert bántalmazó családi kapcsolat miatt el kellett jönnöm otthonról.És mivel felnőtt ember vagyok,ez a lehetőség volt az,ami kapóra jött. Családi cég, nem kellett bejárnom dolgozni sem. Ő segített eljönnöm, és bevett a cégükbe is,hogy dolgozzam. De már megbántam,hogy nem maradtam inkább a seggemen.Ettől még az is jobb volt.
2023. dec. 12. 19:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el, vagy ő. Mondd ki, hogy vége és akármit mondana ne vedd figyelembe.
2023. dec. 12. 19:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, ez van, amikor szerelem, és összhang nélkül összeköltözöl olyannal, akivel láthatóan egymás szöges ellentétei vagytok. Mondjuk talán ha olyannal próbálnád meg, akivel megvan az összhang, és a szerelem, akkor tök más lenne.
2023. dec. 13. 06:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha a sajat labadra allnal felnottkent? Allitolag az mukodik.
2023. dec. 13. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!