Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm állandóan felesel, visszaforgajta a szavaim?
Figyelt kérdés
Röviden. Tisztelem a nőket, szeretem a párom. Néha vannak civakodások, amúgy szeretjük egymást nagyon. De van 1 dolog, ami már feszegeti a türelmem. Akárhányszor összeveszünk (teljesen mindegy,hogy ki a hibás!), ő állandóan felesel. Arra hivatkozik, hogy ha nekem lehet, akkor neki is. Néha még le is tudom ezt nyelni, de 10 vitából 10x már néha kicsit nehéz. Értem én, hogy egyenjogúság van, de tényleg ez a helyes reakció? Borzasztóan fel tud ezzel mérgelni. Egyébként 35 évesen vagyunk mindketten.2023. dec. 4. 18:30
21/24 anonim válasza:
én se értek vele egyet, de sok csaj kifejezetten igényli ...
22/24 anonim válasza:
#21 ezt ki mondja? A nők? Vagy az okos férfiak, akiket elhagynak másért, miutan nem akarják tovább elviselni az érzelmi bántalmazást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!