Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden házimunkát 50-50%-ban csináltok?
Nem centizzük így ki a dolgokat, hogy 50-50. Ez a 100% is olyan, hogy pl mosni mindig a párom mosott, de amikor hetekig ágyban kellett feküdnie akkor nyilván én csináltam.
Meg nem tudom mik tartoznak számodra a házimunka kategóriába, de azt azért szeretném jelezni, hogy néha ami nem tűnik munkának az is munka és néha ami munkának tűnik az is kikapcsolódás.
Pl ha el kell menni vásárolni, akkor azt én sokszor egy kényelmes nyugis sétának fogom fel, nem munkának.
Ha meg pl egy nehéz nap után hazaérek és a gyerek játszani akar velem, akkor lehet hogy a feleségem főz éppen én meg csak játszom, de olyankor lehet hogy számomra a gyerekkel való játék is munka, mert legszívesebben csak bambulnám a tèvét :D
Nem centizzük ki. A takarítást, mosást kizárólag én, a főzést 95%-ban a férjem. Az előkészítést sokszor én, az elpakolást szinten, Rozit én kezelem csak. :-D
A kerti munka vegyes, fát csak ő vág. Nekünk tökéletes igy, soha nincs vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!