Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem vagyok normális ha ódzkodo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok normális ha ódzkodok összeköltözni a barátnőmmel mert félek attól a gondolattól, hogy elvesztem az egyedüléléssel járó szabdságot és előnyöket?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, nem akarom elveszíteni, de sajnos mindig is nagyon magamnak való voltam, amint lehetett elköltöztem otthonról azóta egyedül élek és élvezem. Meg munka után jó hazamenni az üres lakásba és élvezni a csendet, nyugalmat, kikapcsolódni az emberekből.
2023. nov. 17. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Aki nem képes rugalmas lenni azért, mert régóta egyedül él az nem szerelmes, vagy éretlen.

Az, hogy hozzád költözik még nem jelenti azt, hogy ne lenne magánszférád, én időd ugyanúgy normális esetben. Te nem akarsz elköteleződni. Tehát mondd el neki, ne húzd az idejét melletted.

2023. nov. 22. 08:11
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Nem szereted te ezt a lányt igazán,különben kezed lábad törnéd hogy végre

együtt lakhattok..

2023. nov. 22. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem kell ezt belebeszélni, mert ennyiből nem tudjuk. Exem például szeretett engem és maga módján próbált megtartani, de rakás görcsösséggel balfék volt az összeköltözéshez. Nem csak velem, korábbi exével is. Nem magyarázok ki semmit az életemben, mert azóta mással élek együtt. :-)

Amíg párom nem költözött ide és hetente kétszer találkoztunk, nekem is jó volt. Pont érdekes fordítottság volt az életemben: előtte távkapcsolatban én akartam erőltetni az összeköltözést és most párommal jó lett volna még egy ideig a járás. Csak nálunk óriási bajok történtek, hirtelenül döntött emellett, és ezzel akarta pótolni a baj által okozott űrt. Ez viszont egyéb zűrzavart okozott bennem. Én nem vagyok intro, viszont szeszélyes ambivertált vagyok. Párom is k.b. olyan. Végülis szeretek vele lakni, viszont ugyanúgy szeretek egyedül is lenni. Ezért részben szeretem azt, hogy ő 2 műszakban van és így egyik héten egyedül ülök a gépnél. Tehát ebből a szempontból megértem a kérdezőt. Időre vagy komprommiszumra van szükségük.

2023. nov. 25. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Nincs azzal gond, hogy te még nem vágysz ilyen szintű kapcsolatra, ez nagy lépés. Viszont az is tök normális, hogy a párod meg igen, neki erre szüksége lenne. Viszont számolj vele, hogyha sokáig a te igényed szerint él, eljöhet az a szint, mikor megelégeli, hogy nem kap eleget és keres olyan társat, akivel az igényei egy kapcsolatban egyeznek.
2023. nov. 26. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!