Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik együtt élnek, azoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik együtt élnek, azoknál hogyan kezelték a feszültséget a Covid járvány idején, ahol az egyik fél oltáspárti, a másik pedig oltásellenes volt?

Figyelt kérdés
2023. okt. 28. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

20.

Nincs már kifejezés, amivel leírható a naivitásod. Picit naivabb lennél, már békésen legelgetnél a mezőn, csak a vezérkos kolompjának megnyugtató hangja és a juhász parancsszavai számítanának számodra.

2023. okt. 29. 13:36
 22/25 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy simán "oltott vs oltatlan"-ról beszélünk, vagy olyanok, akik elvből oltatták vagy nem oltatták magukat, és ütköztek az elveik. Utóbbi eseteknek mind szakítás lett a környezetemben az eredménye, amúgy érthető módon és sztem "jogosan" is... azért nem hiszem, hogy amúgy is illene egymáshoz egy olyan, aki szerint csak a hülye birkák oltatják magukat meg egy olyan, aki hisz az oltás jótékony hatásaiban és a nyájimmunitásban.
2023. okt. 29. 14:30
 23/25 anonim ***** válasza:
52%

Fhu hallod.. A covid annyira régen volt, hogy azóta leérettségiztem, lediplomáztam és elkezdtem egy mesterképzést. 3.5 év.

Együtt élek a párommal (ezért nyitottam meg a kérdést), de a covid alatt még nem is ismertem.

Mindketten oltottak vagyunk, de nem lett volna gond, ha mégse, mert nem vagyunk veszélyeztetettek annyira, így engem oltott létemre nem zavart volna a párom oltatlansága (az emögötti hozzáállásbeli ellentét igen).

Egyetlen covid élményünk volt, mikor közösen karanténba vonultunk (ekkor még nem éltünk együtt) mert egyikünk pozitív volt. Ekkor viszont már senkit nem érdekelt a covid (pl a kollégiumot se, aludhattam volna a szobatársaimmal egy légtérben, tőlük 1-1 méterre)

2023. okt. 29. 15:48
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem lennék olyannal, aki szerint poén bármilyen betegség - legyen szó influenzáról, rotavírusról vagy BÁRMIRŐL.

Én sem oltatom magam ész nélkül, sőt!

A Covid elleni épp megvan, mert a közeli rokonságban többen belehaltak a vírus okozta tüdőgyulladásba -olyanok, akik amúgy egészen jó egészségnek örvendtek.

2023. okt. 29. 22:11
 25/25 anonim ***** válasza:
19, tnaulj egy kis történelmet, mert ez így elég gáz XD
2023. okt. 29. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!