Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek, azoknál hogyan kezelték a feszültséget a Covid járvány idején, ahol az egyik fél oltáspárti, a másik pedig oltásellenes volt?
10, oh XD
Mintha ez valami érdem lenne ami kiemel a csőcselék közül vagy nemtom:D
10.
Furcsa dolgokat gondolsz bele 1-1 kommentbe, "barátom". De rettegj csak, és vedd fel a harmadik-negyedik-századik oltást is :D Addig én a normális immunrendszerrel egy sima nátha szintjén kezelem.
Nem is volna veled bajom, ha nem a hozzád hasonló birkák miatt zárnának le mindent, mert "hárman is köhögtek!!! világjárvány!!!"
Én oltásszkeptikus vagyok, a párom pedig nagyon várta, hogy végre beoltsák.
Azért nem okozott ez kettőnk között feszültséget, mert én az oltást nem a gyíkemberek chipezésének láttam, a pasim pedig nem egy őrült tudománytagadót látott bennem.
Egészséges fiatalként én nagyobb veszélynek éreztem egy vészhelyzeti engedéllyel rendelkező vakcina használatát, ő pedig kockázatosabbnak tartotta nem beoltatni magát. De egyikünk sem nézte hülyének a másikat, nem is próbáltuk meggyőzni egymást. Hát így.
14
Ám rendben, ha neked ez így jó...
16.
Elvakult vallásosok szintjén állsz. A jogsis példád pedig szar, mert vezetni nem kötelező, életben lenni viszont kvázi igen, szóval kötelezővé tenni valamit, "mert én ebben hiszek", kifejezetten káros.
Vagy ha annyira rettegsz, akkor bujdokolj el, pár "minden héten két oltás" haveroddal valami elzárt közösségbe, ahol minden órára jut 1-1 rettegés.
18.
A legtöbb korban ez az immunizáció természetesen úton történt, kivéve ha hiszel az akkori "csodaszerek" erejében, amit kb. a mostani löttyök képviselnek. Random összeöntöttek mindenféle gyógynövényt, aztán nesze proli, edd meg, megvéd a pestistől. Hát nem.
Az erősebbje túlélte, ezek leszármazottai vagyunk mi. A gyenge elhullott. A világ akkor sem állt meg. Ez a vírus pedig egy apróság egy pestishez képest. AKIRE veszélyes, az bujdokoljon el, meg rettegjen a panellakásában, a többiek pedig folytassák csak az életüket!
Gyerekkorom óta alig van év, hogy ne legyen legalább egy felkapott vírus, amitől nagyokat kelljen rettegni. Én mindegyiken jót nevettem. Volt itt már madárinfluenza, sertésvírus, ebola, ilyen-olyan kódnevű vírusok meg minden szar, sokan az influenzától is rettegnek.
19! Az immunizáció akkor sem természetes módon történt, mert az sosem természetes, hogy szándékosan megfertőzünk valakit, már pedig az oltások MINDIG erről szóltak. Csak az ókoriaknál pl. ez azt jelentette, hogy a himlős pörköket összezúzták, és azzal fertőztek le szándékosan egészséges embereket, mert tudták, hogy így nagyobb eséllyel gyógyul meg ha az igazi fertőzéssel találkozik, ma meg azt, hogy kapsz egy oltást.
De az egész civilizációnk mint olyan "nem természetes".
A pestisen ma szinte röhögünk, mert egy baktérium, van antibiotikum, a vírusok ellen igazán jó antivirális szer még mindig nincs, csak pár ellen van. Majd ha lesz egy olyan "magic bullet" ami vírusok ellen jó, mint anno volt a penicillin a baktériumok ellen, -bár annak is megvan a maga baja,- akkor majd lehet nyugdíjazni az oltásokat, addig nem.
Melelsleg ha mér itt tartunk a mésik módja a természetes módja a járványok elleni védelemenek pont a karantén volt! Tehát oltások és karantén a két ősi módszer, ami mindig működik. Márpedig ameddig nincs jobb...lehet itt sivalkodni, de ez van.
Ja meg az, hogy pont azért nem lett nagyobb baj ezekből a járványokból, mert mindent megtettek ellenük, amit lehetett? Erre nem gondolsz pajtás? Pont a Covid a jó példa arra, hogy mi van, ha valahol nem tesznek meg mindent! Mert ezt Kína b>>>ta el, nem kicsit, nagyon! ha ott ők akkor időben lezárnak pár várost, akkor nincs világjárvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!