Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik együtt élnek, azoknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik együtt élnek, azoknál hogyan kezelték a feszültséget a Covid járvány idején, ahol az egyik fél oltáspárti, a másik pedig oltásellenes volt?

Figyelt kérdés
2023. okt. 28. 19:36
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Van itt olyan, aki esetleg rávette az oltatlan párját az oltásra?
2023. okt. 28. 19:37
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
Én egyszerűen behazudom mindenkinek, hogy voltam oltáson, ami nem igaz, mert simán csak átestem a betegségen, ami megadja az immunitást és berzenkedtem attól, hogy egy gyengén tesztelt valamit beadassak magamnak úgy, hogy lemondok mindenféle jogomról, ha esetleg nem jönne be a kotyvalék, amiről azt gondolom, hogy egy sima erősítő főzet, ami nem veszélyes, de azért jobb az óvatosság...
2023. okt. 28. 19:47
 3/25 anonim ***** válasza:
44%
Senkivel sem vitáztam emiatt. Mindenki úgy döntött ahogy akart, az ő teste, ő döntése. Végül nem lettünk beoltva, el sem kaptuk, vagy nem vettük észre. Mindkettőnknek volt olyan időszaka, amikor megingott, de végül csak nem, és nem is bánom.
2023. okt. 28. 20:02
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
2! Nem erősítő főzet, másrészt honnan jött ez a baromság, hogy "lemondást minden jogodról"? Ezt sok oltásellenes megmondóembertől hallottam, és nem értem ti mit értettetek félre???
2023. okt. 28. 20:02
 5/25 anonim ***** válasza:
54%

4.

Azt, hogy aláírod, hogy követelésed nincs, ha a kismillió mellékhatásból valamelyik bejönne. Onnantól "Így jártál!" van. Több embert ismerek, akik rá is faragtak valamelyik mellékhatásra és az egészségügy mossa kezeit.

2023. okt. 28. 20:07
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
5! Ja, hogy ez, csak ez nem igaz! Olyanok HITÉK EZT akik nem vették fel oltást, semmi ilyet nem írtam alá soha! KITALACIÓ AZ EGÉSZ!
2023. okt. 28. 20:11
 7/25 anonim ***** válasza:
47%

6.

A természetesség híve vagyok, a nem halálos betegségeken át kell esni. Védőoltást pedig akkor felvenni, ha már eleget tesztelték és nem csak összecsapták alig egy év alatt.

2023. okt. 28. 20:14
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ilyen drasztikus különbségek voltak, engem szimplán hidegen hagyott a téma, de az exem meg nézte annak a kopasz gyúrós orvos(?)nak a videóit folyton és fárasztott vele engem is, hogy nézzem, milyen igaza van🤦‍♀️ Egy ponton már rászóltam, hogy hagyjon békén ezzel az idiótával. Konkrét feszültség nem volt, de mint írtam, nem volt nagy ellentét, én lusta voltam elmenni oltatni, ő meg puffogott magában a témán.
2023. okt. 28. 20:15
 9/25 anonim ***** válasza:
51%

Én ilyen nagy ellentétet csak itt GYKn meg a Gödénynél láttam, a valóságban mindne ismeőrsöm úgy volt vele, hogy magánügy ki akarja oltatni és ki nem akarja oltatni magát.

Engem amúgy 2x gyalult le fél év alatt az a szar, még az oltások megjelenése előtt. Maradandó károsodást okozott, úgyhogy úgy vettem fel az oltást mint a pinty. Azóta legalább magát a betegséget megúsztam, de a mellékhatásával már együtt kell, hogy éljek..

2023. okt. 28. 20:42
 10/25 anonim ***** válasza:
17%

9.

A gyengék így járnak. Az erős embert megvédi az immunrendszere!

2023. okt. 28. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!