Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik együtt élnek kb "az első randi óta" az hogy történt?
Csomó válaszolónál olvasom ezt, hogyhogy ennyire gyorsan alakult a dolog?
Egyáltalán nem gondolom ezt negatívnak, csak érdekel, hogyhogy így alakult:)
8# lehet tudni. Volt egy pár kapcsolatom a mostani párom előtt és senkivel nem éreztem azt amit vele. Az első randink úgy telt el mintha ezer éve ismertük volna egymást. Olyan dolgokat fedeztünk fel egymásban amit mások hónapok alatt sem. Ès azt se lehetett mondani hogy mindketten ki lennénk éhezve a kapcsolatra, mert mindkettőnknek fèl èvvel azelőtt ért véget egy kapcsolata. A vèletlenek játszottak, mert én azért léptem fel a társkeresőre hogy töröljem magam, de egyszerűen nem bírtam elmenni amellett hogy rámírt.
Évek alatt rengeteg mindenen keresztül mentünk, volt hogy mindenünk odalett 1 hónap leforgása alatt. A lakhatás ahol laktunk, a kocsink totálkár lett ès abban a hónapban a munkahelye is odalett. De soha nen volt közöttünk még vita, vagy komolyabb nézeteltérés. Egy èv után estem teherbe, ès ez sem rendített semmit a kapcsolaton, sőt megerősítette. Bárkinek akinek mesèltem mindenki kinevetett. De van amikor érzed azt hogy " megtaláltad a helyed"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!