Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy nőnek mennyire számít az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek mennyire számít az, hogy a férfinek legyen jogosítványa?

Figyelt kérdés

2023. okt. 10. 16:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés mevitatásához nézzük az alapeseteket:

Brit tudósok😂 kimutatták, hogy:

Működhet egy férfi/nő kapcsolat úgy, hogy egyiknek sincs jogosítványa.

Emellett nagyon sok olyan esetről is tudunk, hogy mindkettő rendelkezik vezetői engedélyel.

Aztán létezik olyan amikor csak a nőnek van jogosítványa.

Bár a kimutatások szerint az sem ritkaság, amikor csak a férfinek van.

Több verzió nem létezik!

Namost, amennyiben a párkapcsolatban ez a kérdés vitára adna okot, akkor boxolják le egymás között😀.

2023. okt. 11. 10:59
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Autó kell vagy férfi? Ez itt a kérdés.
2023. okt. 11. 11:18
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
SOHA nem volt még olyan férfi az életemben, akinek lett volna jogsija.😃 Igaz,9 és fél éve ugyanazzal az emberrel élek és remélem fogok is örökké. Nekem van autóm. Soha nem kéri, hogy cipeljem a fenekét. Neki is volt egy korszaka, hogy aggódott a jogsi kérdés miatt. Engem nem zavar.
2023. okt. 12. 17:43
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia tetszel nekem!

Te is nekem! Már csak az a kérdés hogy van e jogsid? LOL

2023. okt. 17. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!