Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek mennyire számít az, hogy a férfinek legyen jogosítványa?
Figyelt kérdés
2023. okt. 10. 16:50
11/34 anonim válasza:
10. De a randi után csak jobb, ha hazavisz egy fullos kocsival, mint várni az éjszakai buszra, a -20 fokban, 3 bepiált, hangoskodó, retek cigógyerekkel a megállóban, nem?
12/34 anonim válasza:
Persze jól esik, ad egy pluszt a dologhoz, de szerintem ez nem az a plusz ami mérvadó lenne a döntésben, hogy akarom e komolyabbra fordítani a dolgot. Ennél szerintem sokkal fontosabb és jelentőségteljesebb tényezők döntenek.
13/34 anonim válasza:
Nekem van jogsim,szeretek vezetni. Volt olyan párom akinek nem volt.
Egy pluszt ad ha van, de nem létszükséglet.
14/34 anonim válasza:
Azért kíváncsi lennék azoknak az embereknek a lelki világára vagy gondolkodásmódjára akik azért lepontoznak mert nőként nem zavar, ha az adott randipartneremnek nincs jogosítványa.. Gratula nektek!
15/34 A kérdező kommentje:
Incelek azok valószínűleg.
2023. okt. 10. 18:51
16/34 anonim válasza:
Egy pluszt ad ha van a nonek , mert nekem nincs!
17/34 anonim válasza:
"De a randi után csak jobb, ha hazavisz egy fullos kocsival, mint várni az éjszakai buszra, a -20 fokban, 3 bepiált, hangoskodó, retek cigógyerekkel a megállóban, nem?"
1) Ne hozzon haza.
2) Ne a Blahán randizzunk.
3) Ne tartson éjfélig.
18/34 anonim válasza:
17. 4 nem mindenki pesti mert magyarorszag nem csak buda es pest.
19/34 anonim válasza:
Szerintem úgy jó, ha van jogsija. Nem kell autó (nekem van), de ha baj van, és én nem tudok vezetni, mert rosszul vagyok vagy valami, akkor jobb ha be tud vinni pl a kórházba vagy bármi baj van.
20/34 anonim válasza:
#19 vagyok folyt: ha később lesz gyerek és őket kell vinni orvoshoz, vagy oviba-suliba vinni, akkor jobb lenne ha nem a tömegközlekedésen kellene babakocsival meg minden cuccal szenvedni. Vidéki nagyvárosban lakok, elég rossz a tömegközlekedés, nem igazán lehet meglenni autó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!