Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan értessem meg a párommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg a párommal, hogy vele van a gond?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk (én 22F, ő 21/N) és több, mint másfél éve vagyunk együtt. Nagyjából minden szuper, kivéve egy dolgot. Mindig minden és mindenki felhúzza.

Sok barátunkkal játszunk együtt számítógépes játékokkal, és minden alkalommal felhúzza magát, főleg én idegesítem véleménye szerint.

Én nyugodt embernek tartom magam, és sosem vitázok senkivel. Ő minden nap mérges, mert valaki felhúzta, és mindig úgy volt jó ahogy ő csinálta, és nem vele van a gond, véleménye szerint.

Próbáltam alkalmazkodni hozzá, hogy még nyugodtabb vagyok, szebben fogalmazok stb, de még mindig fenn áll a probléma.

Jelenleg ott tartunk, hogy nem tudunk együtt játszani, mert minden mondatom felidegesíti, de ez a mindennapokban is jelen van, ha valamit nem úgy gondolok ahogy ő, vagy próbálok logikát keresni más nézetben is.

Ti mit tennétek a helyemben?

2023. okt. 7. 13:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#9, Muszáj volt kiszellőztetni a fejem, jóbarátommal ugyanezt tárgyaltuk le, ugyanarra gondoltunk. Ha ez tárgyalás után sem fog változni, akkor ultimátumot adok neki. Ez már az a szint, hogy a tanulmányaimban korlátoz, mert idegesen senki nem akar jegyzőkönyvekkel foglalkozni.

#10 átérzem.

2023. okt. 7. 17:02
 12/17 anonim ***** válasza:
77%
Addig menekülj, amíg nincs gyerek!
2023. okt. 7. 17:15
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Én azért is kedveltem sokszor a gamer lányokat a közös hobbin túl, mert a játék tipikusan egy olyan dolog, ahol mindenki végre őszintén önmaga. Leesnek a kamu szerepek, ha figyelsz és dekódolod amit mond és csinál, teljesen megkapod a valódi őszinte énjét. Ez néha olyan gyönyörű! Néha meg épp ellenlezőleg, mint nálatok is kérdező.

Szóval ezt az egész eszmefuttatást csak azért hoztam most ide, hogy igazoljam hogy sajnos amit játék alatt tapasztalsz tőle, az a jelenlegi valódi énje is. És minden másban is pont ilyen, legfeljebb ideig óráig elfedi. Ezek alapján tégy saját belátásod szerint.

2023. okt. 7. 17:58
 14/17 anonim ***** válasza:
74%

Hormonálisan minden ok vele? Az is lehet egy ok. Nézzetek utána.

Illetve ha az jó, gyanakodhattok depresszióra. Ez az állandó idegesség a tipikus tünete.

2023. okt. 7. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Hát, aki mindenen felbssza magát, azzal igenis GOND van! Lehet hárítani, szépíteni, terelni, de nem vall egészséges lelkületre, amikor állandóan ideges a másik.

Ennyi - kérdező, a saját érdekedben hagyd el, mert ez nem fog változni, csak rosszabb lesz.

Úgy jársz majd, mint a 10-es, amúgy. :( Ne várd meg, közös gyerekben meg véletlenül se gondolkozz egy ilyen emberrel.

2023. okt. 7. 19:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted vele van a gond, és nem tudod/akarod vele megbeszélni a problémákat, akkor csak mind a kettőtök idejét rabolod a folytatással. Ennek így semmi értelme.
2023. okt. 8. 10:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek valò talàn ezek a jàtèkok.Talàn ha nem jàtszanàtok együtt,vagy egyàltalàn nem, ez is egy megoldàs lehetne. Csak egymàssal foglalkoznàtok ès a szàmìtògèp helyett a baràtokkal is közösen egy jò kis beszèlgetős talàlkozòt tartanàtok. Nem lenne min feszengeni, ahogy ìrtad màs problèma nincs.
2023. okt. 8. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!