Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon csúnyán beszél velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán beszél velem a párom mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

A párommal lassan 2,5 éve élünk együtt, viszont az utóbbi fél évben amikor vitatkozunk megüt egy lealacsonyító hangnemet velem szemben. Többször (mostanra szinte minden vitánál) felcsendül hogy hülye f.sz vagyok, idióta, s.ggfej, életképtelen, hiányzik belőlem az alap értelmiségi szint, és ehhez hasonló szép dolgok.

A legnagyobb dilemma az, hogy mindig minden olyan jó. Mindig nagyon kedves velem és elmondja mennyire szeret, de amint jön egy vita kezdődik egy b.szdmeggel, majd egyre jobban idegesíti fel magát és jönnek ezek…

Amikor kikérem magamnak hogy így nem beszél velem, mintha meg sem hallaná, azon akad fent, hogy én megint ezt vágom hozzá, és megint nem tudja elmondani amit akar.

Sokszor megkér hagyjam békén a vita közben, igaz én nem teszem de csak mert úgy érzem, hogy fogja és lecsapja a vitát. Oké hagyj békén és ennyi. Nekem meg ordítanak a fejemben a gondolatok és a szavai amikkel megint illetett… soha nem mondok rá ilyet vagy ehhez hasonlót de ő még is. Pedig ő a férfi…

Amikor felhozom neki az van hogy én mindig ezzel jövök. Vita során úgy megcsavarja amiről beszélünk, hogy még én is elveszek.nem tudom mit tegyek. Felirtam jegyzetbe minden ocsmányságot amit mondott nekem, hátha észbe kapok mi a ló túrót csinálok még..

2023. okt. 1. 18:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon csúnyán beszél velem a párom mit tegyek?"

Pattintsd le és soha többé figyelembe se vedd pl.

2023. nov. 18. 23:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha 2 ember ennyire nem tud együtt élni, akkor felesleges erőltetni.

Nem tudom, hogy min kapja fel a vizet, de szerintem ha az ember szeret valakit akkor nem illeti mindenféle jelzőkkel.

Én is voltam már ideges, de soha nem mondtam ilyesmiket a páromnak, pedig együtt élünk legalább 7 éve és voltak gondjaink(nem egymással).

2023. nov. 19. 10:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Tipikus húzd meg, ereszd meg. Elsősorban magadtól kell megkérdezned, hogy ezt miért hagyod? Szüleid kapcsolata milyen volt, mit láttál otthon?
2023. nov. 19. 15:15
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mar nálunk is hasonló a helyzet. Egyre lejjebb süllyedünk egy-egy ilyen alkalommal. Ez nem javul meg. Ha kinyitotta vki Pandora szelencéjét, azt már lehetetlen visszazárni.
2023. nov. 19. 16:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Csajom volt hasonló. Menthetetlen volt. Nem vagyunk már együtt.
2023. nov. 19. 22:44
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
A párod kihűlt, aztán most jön a "rendes" énje. Döntsd el, kell-e ez neked.
2023. nov. 20. 04:45
 27/27 anonim ***** válasza:
Én azt mondanám neki, hogy hogyan lehet, hogy én nem ütök meg egy értelmiségi szintet, de ő a nagy értelmiségi mivoltával csúnyábban beszél, mint egy tanulatlan kocsmatöltelék. Utána megnézném, hogyan reagál erre.
2024. febr. 1. 22:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!