Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze, nem akarok tolakodó lenni, és nem is vagyunk tapasztaltak?
Én most albérletben lakom egy kedves barátnőmmel, már 2 éve, vagyis hát az enyém a lakás, csak nekem fizet. Ő júniusban végez az egyetemmel. Én még 2 évig egy levelezős képzésre fogok járni.
Új párom van, nyár óta vagyunk együtt, tehát tenyleg friss a dolog. Sosem éltem együtt párkapcsolatban még, a párom sem, ez az első, igazi felnőtt kapcsolatunk úgymond. Ő sokat dolgozik, de nagyon jól is keres, szerencsére van saját lakása neki is és egyedül él. Mondhatni kiegyenlített a származási helyzetünk, csak én jóval kevesebbet keresek, úgy max. 350 körüli bevétellel havonta, egyébként tanár vagyok sajnos, de ő ezt megérti, mert azért tanulok, hogy ne legyek többé tanár, pályaelhagyó leszek így, mert reménytelen a helyzet... Még nincs jogsim és be kell fejezzem a képzésemet. A baràtnőm, amit fizet, annak fele elmegy rezsire, a másik fele meg az extra oktatásomra, így marad, ami marad.
Az ő anyagi helyzetére való tekintettel az lenne a logikus megoldás a kapcsolatunk fejlesztésére, ha én költöznék be hozzá, a saját lakásom kiadnám és akkor én is elég jól keresnék ahhoz,hogy ezen a téren is hasonló színvonalon legyünk együtt. Nyilván közös kasszán, tehát a kocsija javításába is alap, ha belefizetek!
Ő nagyon szeret utazgatni, 2 év múlva engem is szeretne elvinni egy drága helyre (2 millió/fő), de egyszerűen én ezt nem tudom miből kigazdálkodni, amíg nem lesz jobb munkám! :(
Szóval amit reálisnak érzek a barátnőmre való tekintettel az az, hogy május-júniusban kiköltözik és utána összeköltözhetnék a párommal és félretennék annyit, hogy tényleg elmehessek vele arra a szép helyre, hiszen mindketten nagyon szeretnénk elmenni oda.
De nem tudom ezt mikor kellene felvetni, mennyi idő után lehet téma az összeköltözés. Nem akarom siettetni, neki 1 komoly kapcsolata se volt előttem, szerintem neki is idő kell, amíg megszokja az új helyzetet velem, pedig nagyon jól megvagyunk! :)
Jól látom, hogy egyelőre csak hagyjuk magunkat sodródni az árral, aztán majd alakul? A házasság előtt az összeköltözes az első lépés a legtöbb kapcsolatban. És ha nem a férfi veti fel, akkor vagy az az érzésem, így 28 évesen, hogy nem gondolja komolyan a kapcsolatunkat, vagy csak nem áll készen egy ekkora lépésre, hiszen elveszíti vele a függetlenségét.
Csak bennem van az is, hogy ha majd a fél éves kapcsolatban sem merül fel benne, hogy összeköltözzünk a közeljövőben, akkor nincs értelme folytatni... Baràtnőm velem egyidős, ők 1,5 ev után költöztek össze, amikor a parja szintén 28 volt, mint most mi ketten az én párommal.
Lehet, h a férfiaknak tényleg sok idő kell ehhez? A párom legjobb barátja 1 év után bútorozott össze a barátnőjével, +1 év után megkérte a kezét.
Mi júniusban leszünk 1 évesek, szóval még azelőtt jó lenne ha felhozná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!