Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Adott 2 ember akik együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minnie1991 kérdése:

Adott 2 ember akik együtt élnek, de mégis külön. Szerintetek ez normális ? A többi kifejtve lent!

Figyelt kérdés

A lényeg: Megismerkedtem egy sráccal, szerelmesek lettünk,sok időt töltöttünk együtt. Fizettem az albérletet hónapokon keresztül,amibe már szinte nem is laktam,és ő felajánlotta hogy költözzek hozzá, legalább félre tudom tenni azt a pénzt amit albérletre költöttem.. Ez eddig egy totál normális hozzáállás. Éltünk együtt 5 hónapot, de ahogy szokták mondani, lakva ismerszik meg igazán az ember. 5 hónap után teljesen kikészültem, gyomorideggel keltem és feküdtem,a részletekbe nem mennék bele hogy mi vezetett idáig. Elkezdtem albérletekez nézni, találtam is, kifizettem és oda elköltöztem. De itt jön a De.. Az új albérletben idegennek éreztem mindent, pánikoltam, nem akartam ott lenni. Mivel nem váltunk el a sráccal rossz viszonyban, most ott tartunk hogy amióta kivettem az albérletet szinte ott áll, dísznek van, és adok a főbérlőnek pénzt azért, hogy ott álljon. Ott folytattuk az életünket ahol abbahagytuk, együtt élünk, de folyamatosan cseszeget azzal hogy ennek mi értelme van hogy egy idegen főbérlőt gazdagítok a pénzemmel. Tudjátok, megnyugvás volt nekem az albérlet, egy olyan hely ahova tudok menni ha bekattan az agya, nem kell a híd alatt aludnom. Ennyi a funkciója, a biztonságérzet. Szerinte ez nem logikus válasz. Mikor nála laktam, feszt a fejemhez volt vágva hogy nem kötelező vele laknom, takarodjak, mástol nem sajnálom a pénzt de tőle igen. Folyamatosan veszekedtünk, hónapokon át sakkban tartva éreztem magam, aki függ a férfitól mert én lakok nála.

Ha felmondanám az albérletet buknám a kauciót, de havi 140ezerrel bentebb lennék.. Ami mind szép és jó, de nekem a nyugalmam megér havi 140-et, és az hogy van hova mennem végső esetben.

Szerinte én látom rosszul, szerintem meg ő. Egy olyan férfirol beszélünk akinek problémás a családja, nincs autója, lakása, semmije. Pénze van amit befektet, kamatozik a pénze, de mégsem stabil anyagilag , a nők többsége szóba sem állna vele.

Nektek mi a véleményetek ?

2023. szept. 21. 16:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy mérgező kapcsolat,ezt neked is be kell látnod.

Mint ilyennek se rövid távon,hosszún meg végképp nincs értelme.

Anyagailag független vagy, menj el tőle,keress egy megnyugtató,

otthonnak érezhető új albérletet magadnak.

Aztán ha helyre jöttél,egy normális kpacsolatot is.

2023. szept. 22. 09:39
 12/30 A kérdező kommentje:

A családom mindig rendes volt,sosem bántottak, ilyen téren nincs probléma. A kapcsolataim voltak rosszak.

Tudjátok, én sem éltem átlagos életet, megoldásnak és spórolási lehetőségnek gondoltam a srácot, amellett hogy szeretem is.

Az említett srác nevezzük Zolinak, ingyen lakhatásért cserébe dolgozik, azon felül mást nem csinál, az évekkel ezelőtt megtakarított pénze kamatozik, abból él. Sosem volt átlagos életet élő, stabil anyagiakkal rendelkező barátnője, és ahogy fentebb írtam a nők többsége leszarta, max szexre volt jó, de kapcsolatra nem kellett senkinek. Én nem nézem le, de a nézeteivel és az életfelfogásával nem értek egyet. Azért vettem ki egy albérletet és nem hotelekbe szálltam meg, mert ha heteket kell eltöltenem hotelben, drágább mintha albérletet fizetnék, szerintem.

Amikor nála laktam, nem az albérlet, hanem a pénz volt a téma, folyamatosan kötekedett velem, de ő ezt úgy állítja be hogy én kötekedtem vele.

2023. szept. 22. 10:43
 13/30 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is lépj ki ebből a kapcsolatból.

Szavakkal bántalmazás, talán egy fokkal még rosszabb, mint a tetleges....

Lépj ki, mert úgy is mindent rád fog kenni, Neki így kényelmes, ő nem akar előre haladni, de ne tartson vissza.

Tény és való, hogy egy hosszabb idő hotelben sok, de havi 140ezer... Tegyük fel, 2 hónapig csend van... 280ezer ment el... aztán balhé... lehet a hotelt is megúsznád 280ezerből..... érted? ne egy havi lakbért néz a hotelhez képest, hanem azt, hogy mennyi az az idő mikor minden oké és nem használod az albit....

2023. szept. 22. 11:32
 14/30 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy már az elején látnom kellett volna hogy valami nem stimmel.

Nagyon hosszú lenne leírni mindent, mert külső szemmel bonyolult, történésekkel teli, de aki tud mindent, szinte mindenki azt mondta meneküljek, mert csak kihasznál.

2023. szept. 22. 12:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
De akkor mondd már meg, hogy miért nen hagyod ott.
2023. szept. 22. 13:49
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? Nagyon durva önértékelési problémáid lehetnek. Én is a pasimnál lakom, elég lenne egyszer azt mondania hogy takarodjak többet szóba nem állnék vele. Nemhogy gyomorgörccsel éljek, nekem egy faxnál az egészségem többet ér. Költözz szépen az albérletedbe ennek a gyereknek meg a nevét is felejtsd el.
2023. szept. 22. 14:47
 17/30 A kérdező kommentje:
Szeretem , nagyon . Pedig több rossz van/volt a kapcsolatunkban mint jó. Abban nagy igazság van hogy egy fax se ér annyit hogy ki legyek készülve, de valamiért kötődöm hozzá, pedig tudom hogy nem kéne :(
2023. szept. 22. 21:58
 18/30 anonim ***** válasza:

Nem érti. Mondjuk ehhez megértés kellene, meg empátia. De nem csak az agyonemlegetett kognitív fajtája.

Meg megbocsátás.

2023. szept. 22. 22:06
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, kis idő és te is úgy fogod látni, hogy még az időt is kár volt rapazarolnod...

Akármennyire is szereted, ő nem szeret, tisztel és becsül Téged, ha bánt.

Voltam én is ilyen kapcsolatban... csak egy idő után nem csak szavakkal bántott... nehéz volt, pedig én egy 3 hónapos babával léptem, de áldom hogy akkor az eszemre halgattam és nem a félelem tartott vissza...

/13-as voltam

2023. szept. 22. 23:54
 20/30 anonim ***** válasza:

Az ilyentől szerintem nem a személyes vonzereje tartja vissza az embert, hanem hogy TELJESEN kiforgatná a gyerekedet, mert tudja, hogy minden csak az övé lesz, ellened fordítaná, mert annyira szerencsétlen, annyira össze-vissza kapálózik, hogy mindenkit csak lehúzna magával a mélybe.

Ezért képes néhány hülye neki megbocsájtani, mert látja, amit még ő maga sem, hogy mennyire partjavesztett. Persze ezt lehet kompenzálni nárcisztikus magatartással, pszichopátiával (mert nem, ő nem szociopata, annál sokkal rosszabb, ez onnan látszik a legjobban, hogy humora nulla) de elég hamar kibukik azért, ami nem probléma, mert ha kitalálná, hogy teljesen hülyének nézve mindenkit megjelenik, arra ott van a büntetett háttér meg egy pszichológiai szakvélemény.

2023. szept. 23. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!