Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni olyan pasival,akinek nincs igénye arra,hogy a barátnőjével aludjon,hanem saját szobát akar magának,egyes ággyal?Hivatkozva,hogy nem tud más mellett aludni?
Figyelt kérdés
Nekem lenne rá igényem,neki nem.. Ő hajnali 3-ig sorozatot,/filmet akar nézni,én nem. Mit csináljak?Menjünk szét emiatt?Kicsi a neki szánt szoba,oda még egy ágy nem fér el.. de nem is akarja,hogy bárki ott tartózkodjon rajta kívül..2023. szept. 19. 11:58
11/15 anonim válasza:
Alapvetően ha egyetértenek a felek nincs ezzel semmi gond, ahogy pl. 8-asék megegyeztek, működik. De ha ebben a kérdésben nem egyezik az igényetek, akkor szakítsatok, állandó feszültség lenne belőle később. Pasi egyébként nem dolgozik, hogy minden hajnalban 3-ig fenn van? De mondjuk én azt nem hívnám kapcsolatnak, ahol úgy éltek együtt, hogy csak orál van. Ebben egyezik az igényetek egyébként? Miért nincs szex, csak orál?
12/15 anonim válasza:
baszki, azt észre sem vettem, hogy ezt írja... basszus, miért nem keresel egy pasit aki meg is becsülne? annyi szingli vágyik egy rendes nőre, és nem csak szopatnának.
13/15 anonim válasza:
Az, hogy tök normális. Mi együtt alszunk, király, de amikor arra riadok hajnali 3, hogy leesik a telefonja, vagy véletlen orrba vágom forduláskor... vagy konkrétan rajtam alszik - ergo megöl mert 30 kg-val nehezebb nálam.
Elfogadom, és már hozzászoktam, de néha olyan jó volna külön aludni.
14/15 anonim válasza:
Te bitangul ki vagy használva és nem is barátnőjének tart, sürgősen dobd ki! Egyáltalán hogyan költözhettetek össze hosszabb kapcsolat és szex nélkül??
34/F
15/15 anonim válasza:
a 14-eshez hasonlóan gondolom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!