Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit lehet tenni olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni olyan pasival,akinek nincs igénye arra,hogy a barátnőjével aludjon,hanem saját szobát akar magának,egyes ággyal?Hivatkozva,hogy nem tud más mellett aludni?

Figyelt kérdés
Nekem lenne rá igényem,neki nem.. Ő hajnali 3-ig sorozatot,/filmet akar nézni,én nem. Mit csináljak?Menjünk szét emiatt?Kicsi a neki szánt szoba,oda még egy ágy nem fér el.. de nem is akarja,hogy bárki ott tartózkodjon rajta kívül..
2023. szept. 19. 11:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Alapvetően ha egyetértenek a felek nincs ezzel semmi gond, ahogy pl. 8-asék megegyeztek, működik. De ha ebben a kérdésben nem egyezik az igényetek, akkor szakítsatok, állandó feszültség lenne belőle később. Pasi egyébként nem dolgozik, hogy minden hajnalban 3-ig fenn van? De mondjuk én azt nem hívnám kapcsolatnak, ahol úgy éltek együtt, hogy csak orál van. Ebben egyezik az igényetek egyébként? Miért nincs szex, csak orál?
2023. szept. 19. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
baszki, azt észre sem vettem, hogy ezt írja... basszus, miért nem keresel egy pasit aki meg is becsülne? annyi szingli vágyik egy rendes nőre, és nem csak szopatnának.
2023. szept. 19. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
92%

Az, hogy tök normális. Mi együtt alszunk, király, de amikor arra riadok hajnali 3, hogy leesik a telefonja, vagy véletlen orrba vágom forduláskor... vagy konkrétan rajtam alszik - ergo megöl mert 30 kg-val nehezebb nálam.

Elfogadom, és már hozzászoktam, de néha olyan jó volna külön aludni.

2023. szept. 19. 21:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Te bitangul ki vagy használva és nem is barátnőjének tart, sürgősen dobd ki! Egyáltalán hogyan költözhettetek össze hosszabb kapcsolat és szex nélkül??

34/F

2023. okt. 26. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
a 14-eshez hasonlóan gondolom én is.
2023. okt. 28. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!