Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Spórolás mellett mennyit "...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Spórolás mellett mennyit " jártok el" egy hónapban?

Figyelt kérdés

Mi nem nagyon megyünk sehová. Azt mondta h minek spóroljon így?

Állandóan csak otthon vagyunk: tv,mobil ( javarészt ő ) meg munka.

Nem is értem a minek spóroljon kérdését hisz ő az aki kettőnk közt már rég gyereket akar pl.

Nekem azt mondja h házunk úgyse lesz mert a mostani árak mellett nincs 30 40 milliónk..mondom ha nem spórolunk akkor az önerőnk sem fog nőni..

2022. dec. 28. 11:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az sem élet, ha bezárkózik az ember teljesen. Havi egyszer egy mozi vagy csavargás szerintem bőven belefér.
2022. dec. 28. 11:19
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg, hogy pl. van 10 vagy 20 ezer minden hónapban, amit elkölthettek szórakozásra és akkor az legyen fixen. Hogy ebbe most mi fér bele, mármint milyen programokat hoztok ki ennyi pénzből, azt ti találjátok ki.
2022. dec. 28. 11:23
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet mozdulni olcsón vagy ingyen is. Vannak pl ingyenes koripályák.

Enni kell, szerintem egy kifőzde vagy menü elég olcsó. És kimozdulásnak számít.

Vagy biciklizés, séta a parkban. Barátokkal közös este pl társasozás. De otthon is lehet minőségi időt tölteni együtt. Ilyen lehet pl a közös főzés, de akár táncolhattok is. Vagy karaoke, közös éneklés, zenélés otthon. Vicces tud lenni.

Nem is jártok sehova? Sportolni se?

2022. dec. 28. 11:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés, hogy mennyit költünk kikapcsolódásra?

Mi edzésre járunk rendszeresen, heti 4 alkalommal, én versenyekre is megyek, ezeknek egy része külföldön van. Nemsokára megyünk síelni pár napra, meg kb minden évszakban elutazunk pár napra, nyáron egy hosszabb nyaralásra is. Étterembe ritkán megyünk, inkább utazások alkalmával, kb 3 havonta elmegyünk mondjuk hamburgerezni. Moziba, színházba is évente 2-3 alkalommal, de nem a spórolás miatt, inkább csak nem annyira érdekel. Szórakozóhelyekre én nagyon ritkán megyek, kb évente 2-szer, a feleségem kicsit többször olyan 6-7-szer. Túrázni szoktunk még, én komolyabb hegymászásokra is megyek. Masszázsra szoktunk még menni, kb 2 havonta. Talán ennyi.

2022. dec. 28. 11:35
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Senennyit, ahogy eddig semmi. Van évi kb 3 mozi aztán ennyi
2022. dec. 28. 11:35
 6/16 anonim ***** válasza:
66%

Ebből az egèszből annyi ragadt meg, hogy ház 30-40millából?

Inkább duplázd meg, az lesz a valóság :D

2022. dec. 28. 11:37
 7/16 anonim ***** válasza:
60%

6-os!

A Jófogáson több mint 6000 hirdetés van 20-40milliós új, újszerű, felújított, jó állapotú családi ház kategóriában.

2022. dec. 28. 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
7. De a 6-os csak Budapesten tudja elképzelni, hogy háza legyen vagy valamelyik megyeszékhelyen.
2022. dec. 28. 11:45
 9/16 anonim ***** válasza:

8-as!

Ezt miből gondolod? Itt nincs szó ilyenről.

2022. dec. 28. 11:51
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
6 vagyok. Igen. Valóban nem taktaharkányi házra gondoltam, hanem Bp és agglomeràciója.
2022. dec. 28. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!