A mai árak mellett mit tudok főzni 2000 Ft-ból?
Annyit hozzátennék, hogy egyedülálló vagyok, így csak saját magamra főzök,
De szeretek úgy főzni, hogy legalább 2-3 adagnyi legyen, hogy másnapra is maradjon.
Ha nulláról kell hozzá bevásárolni akkor nem túl széles a repertoár.
Ma 1770-ért vettem csirkemellet, tojás, liszt, zsemlemorzsa van itthon, forrólevegős fritőzbe dobom és rántotthús lesz.
Tejfölös krumplilevest is csinálok kolbásszal, kolbász volt itthon azt nem kellett venni, már több mindenhez használtam.
Főzelékek valami egyszerű feltéttel. Pl paprikás szalámit szoktam pirítani vagy kolbászt és akkor nem fasírt megy rá, hanem kolbász chips. Ez még a nulláról is megoldható, ha legalább a rántáshoz vannak otthon anyagok.
Nekem kb 6-800 forint egy foetelem egyedulallokent ugy hogy hus is van benne
Pl zoldborsofozelek fagyasztottbol, szeletelt karajjal (akcios kb minden heten valamelyik btban kiloja 1600)
15 deka csirkemell valamilyen szoszban, pl fel soboz tejszin, fel vorohagyma es fuszerek + bulgur/rizs/koles stb
Alapelvben tartsd azt hogy
Akcios hus + gabonakoret
Vagy gabona helyett teszta. 7 deka boven eleg egy atlagos felnottnek
Szinten sokat eszem lencset, csicseriborsot, amiket kimerosen veszek, szarazon es aztatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!