Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés anyósékkal?
Férjemmel albérletbe laktunk, de mennünk kell sajnos. Szülei 2 generációs házban laknak, alsó szinten, a felső szint félig meddig lakható csak. Kb 5 millió ft lenne teljesen lakhatóvá alakítani. Ennyi megtakarításunk lenne is, de azt mondja a párom, higy ha beleöli a pénzt és a munkát akkor hosszútávon kellene ottmaradni. Én viszont kicsit tartok ettől, hogy anyósékkal lakjak. A felső rész külön bejáratú, az udvar kicsi. Ismerősöknek, barátoknak rossz tapasztalatuk van az ilyen összeköltözéssel kapcsolatban.
Nektek mi a véleményetek?
Viszonyunk amúgy nem rossz, de túl nagy haverok sem vagyunk.
Okes köszi.
Ezek után tuti nem megyek bele! Inkabb fizetek egy panziót amíg nem akad egy lakás.
"azt mondja a párom, higy ha beleöli a pénzt és a munkát akkor hosszútávon kellene ottmaradni"
Jól mondja. Szerintem ő sem akarja. Menjetek albiba. Minden pénzt megér a boldogságotok.
Közös lónak túrós a háta.
A férjednek van-e testvére?A felső szint külön bejegyezhető a földhivatalba?
Neked mekkora részed lenne a felső szintben.?
Gondolom az 5milkába a te erőd is benne van.
Ha a férjednek van testvére a szülőkkel nagyon sok mindent át kell beszélni.
De én inkább bármi más lakhatási lehetőséget keresnek.Nem jó szülői felügyelet alatt lenni ahogy idősebb korban gyermekfelügyelet alatt sem.Mindenkinek saját tér és megfelelő távolság kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!