Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés anyósékkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés anyósékkal?

Figyelt kérdés

Férjemmel albérletbe laktunk, de mennünk kell sajnos. Szülei 2 generációs házban laknak, alsó szinten, a felső szint félig meddig lakható csak. Kb 5 millió ft lenne teljesen lakhatóvá alakítani. Ennyi megtakarításunk lenne is, de azt mondja a párom, higy ha beleöli a pénzt és a munkát akkor hosszútávon kellene ottmaradni. Én viszont kicsit tartok ettől, hogy anyósékkal lakjak. A felső rész külön bejáratú, az udvar kicsi. Ismerősöknek, barátoknak rossz tapasztalatuk van az ilyen összeköltözéssel kapcsolatban.

Nektek mi a véleményetek?

Viszonyunk amúgy nem rossz, de túl nagy haverok sem vagyunk.

2023. szept. 18. 16:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Azota vagyok joban a sajat szuleimmel amiota kulon koltoztem toluk. Ahogy nem vinnem a ferjemet az o nyakukra, ugy en sem koltoznek masera. Kulonben sem megy az alkalmazkodas nekem, meg kellene huznom magam hisz nem az en hazam, de a penzemet azert rakjam mas hazaba. Nem lehetne akkor szexelni amikor en akarok, allandoan atjonne/feljonne anyos korulnezni es beleugatna mit foztem vagy nem foztem, ranknyitna, stb. Szoval nem. Es a gyerekem se hozhatna ide a parjat lakni.
2023. szept. 20. 16:50
 22/27 A kérdező kommentje:

Okes köszi.

Ezek után tuti nem megyek bele! Inkabb fizetek egy panziót amíg nem akad egy lakás.

2023. szept. 20. 18:14
 23/27 A kérdező kommentje:
Alapból nem vagyok egy nagyszájú, konfliktusba menő ember, úgyhogy valószínűleg el lennék nyomva.
2023. szept. 20. 18:15
 24/27 anonim válasza:
100%
Ne! Semmiképpen! Ne tedd! Tapasztalatból írok. 3 évig laktam anyós mellett. Szeretjük egymást a férjemmel, anyóssal sem vagyunk haragban, de nagyon nem ajánlom!! A kapcsolatotokat veszélyezteted. Bármi jobb, albi is jobb, mint odaköltözni. Komolyan mondom!
2023. szept. 24. 08:55
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

"azt mondja a párom, higy ha beleöli a pénzt és a munkát akkor hosszútávon kellene ottmaradni"

Jól mondja. Szerintem ő sem akarja. Menjetek albiba. Minden pénzt megér a boldogságotok.

2023. okt. 4. 23:10
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem jutna az eszembe.A függetlenségüket nem engednem ell.Inkább albérlet mint hogy szülők dirigáljanak és beleszólhatnak az életünkbe.
2023. okt. 18. 09:15
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Közös lónak túrós a háta.

A férjednek van-e testvére?A felső szint külön bejegyezhető a földhivatalba?

Neked mekkora részed lenne a felső szintben.?

Gondolom az 5milkába a te erőd is benne van.

Ha a férjednek van testvére a szülőkkel nagyon sok mindent át kell beszélni.

De én inkább bármi más lakhatási lehetőséget keresnek.Nem jó szülői felügyelet alatt lenni ahogy idősebb korban gyermekfelügyelet alatt sem.Mindenkinek saját tér és megfelelő távolság kell

2023. okt. 27. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!