Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés anyósékkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés anyósékkal?

Figyelt kérdés

Férjemmel albérletbe laktunk, de mennünk kell sajnos. Szülei 2 generációs házban laknak, alsó szinten, a felső szint félig meddig lakható csak. Kb 5 millió ft lenne teljesen lakhatóvá alakítani. Ennyi megtakarításunk lenne is, de azt mondja a párom, higy ha beleöli a pénzt és a munkát akkor hosszútávon kellene ottmaradni. Én viszont kicsit tartok ettől, hogy anyósékkal lakjak. A felső rész külön bejáratú, az udvar kicsi. Ismerősöknek, barátoknak rossz tapasztalatuk van az ilyen összeköltözéssel kapcsolatban.

Nektek mi a véleményetek?

Viszonyunk amúgy nem rossz, de túl nagy haverok sem vagyunk.

2023. szept. 18. 16:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
NeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEeEe
2023. szept. 18. 19:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
5 millióhoz még picit hozzácsaptok és megvan az önerő egy saját kecóhoz ( nem tudom hol laktok). Szerintem inkább ezt a vonalat erőltesd.
2023. szept. 18. 19:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem nem nem. Max pár hónap, nem több. Hosszútávon nincs az az isten, max ha tényleg a híd lenne a másik lehetőség.
2023. szept. 18. 21:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Neee! Menekulj! Ha szakitotok az az 5M forint anyosnál marad! Hiszem a tulajdon jog a fejred szuleidé. Menekulj!!!!! Legyen eszed
2023. szept. 19. 06:44
 15/27 A kérdező kommentje:
Durva hogy ennyire viszolyog tőle mindeki. Nagyon elbizonytalanodtam. 1 honap múlva el kell mennünk, a ház ennyi idő alatt meglenne. Albérletet meg kerestem, de a közelben nincsen, csak olyan amit hosszútávon nem tudnánk fizetni mert túl drága. A munkánk miatt messze nem tudunk menni, mert autónk nincsen
2023. szept. 19. 08:22
 16/27 anonim ***** válasza:
68%
Kossetek szerzodest, h válás esetén, neked visszajár X osszeg! De kind1. Ha a ferjeddel tortenik v.mi akkor bukod az osszeget!
2023. szept. 19. 09:06
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne!
2023. szept. 19. 12:12
 18/27 anonim ***** válasza:
36%
Igen, jó ötlet ha köttök házassági szerződést.Max, így, ideiglenesen.
2023. szept. 19. 12:28
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki: menjen, ha akar, és ebben az esetben szakítanék. Ennyi. Nem vagyok hajlandó a saját apámnál sem lakni, nemhogy anyóséknál.
2023. szept. 19. 21:21
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Én se élnék a szüleimmel, pedig nagyon szeretem őket és heti szinten látogatok haza.

Anyóssal meg apóssal meg főleg nem élnék. 🤮 Ők nekem idegenek, nem kellennek az otthonomba, a párkapcsolatba. Mert igen, így igenis benne lesznek.

Max ideiglenesen, ha lenne hol fürdeni, aludni biztonságosan. Pár hónapig, ameddig nem lenne másik albérlet.

2023. szept. 20. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!