Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Velem van a gond hogy ilyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a gond hogy ilyen a gondolkodásmódom?

Figyelt kérdés

28 éves lány vagyok. Nagyon rossz nem mondható kapcsolataim voltak, akiknek a lelkem szívem kitettem és megcsaltak, kihasználták a gondoskodásom, na és persze akkor is én voltam a rossz. A lényeg:

Van egy pasas. Azt tudni kell róla hogy hamar felkapja a vizet miattam, viszont céltudatos, családot akar, nem papucs, tanul és a jövőjével foglalkozik. home Office stb...Folyamatosan próbál kibékülni velem, de mondta nekem kell változtatni hogy működjön.

Rólam :

Kb az ellentétje vagyok. Dolgozó lány vagyok de nem vagyok boldog az életben. Írtam is fent hogy tönkretettek teljesen, a kedvességem is odalett...

Én nem keresek jól, csak megvagyok ebben a világban... de viszont jó lenne egy társ!

Mondta hogy vegyem ki a női részem. Tehát főzés,takarítás az én feladatom lenne munka után is. Ő csinálná a kis jövőjét amiből neki haszna lesz. Emiatt költöztünk külön mert úgy volt 50/50 minden. Én meg elvárom a takarítás is ha már mindent felesben fizetünk, de ő mondta úgy lenne a normális ha én csinálom a női dolgokat, ő meg tanul munka után. Eléggé kihasználva érzem így magam a régi idők miatt.

Szerintetek velem van a gond hogy így gondolkodok?

2023. szept. 18. 14:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, már miért kéne neked támogatnod őt, hogy ő aztán a családjáért tanulhasson? Ha ő a saját családjáért tanul, akkor teremtse meg saját maga hozzá a feltételeket!

Ilyen pofátlan, gané férfit mutogatni kéne elrettentő példának! Persze, dolgozz teljes állásban, add oda pénzben mindennek a felét, aztán még takarítsd végig a házat, míg ő a saját családjáért tanul. Menekülj, de előtte küldd el azért a búsba!

2023. szept. 18. 18:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj. Ha gyerek lenne vigyázz rá, szolgáld ki azt is, takaríts, és az lenne hogy kevés pénzt hozol a házhoz. Nem nem nem. Bejárónot keres akit dughat. Nem, szoba se állj vele.
2023. szept. 18. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!