Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennél, ha a párod akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod akivel külön kasszán vagytok, egy hónapja nem dolgozna, éjjel 2ig telefonozna, aztán déli 12ig aludna, és csak sörözne amikor ébren van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 18:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
32%
Nyilván átvitten értem
2023. szept. 17. 19:10
 12/21 anonim ***** válasza:
24%

"Rúgdosott téged? Miért nem verted állba?"

Szerinted ha egy férfi minden gond nélkül rúgdosna egy nőt, és a nő állba verné, (ha tudná), nem kapna akkorát, hogy elvesztené az eszméletét? Ez nem egy kiegyenlített harc.

2023. szept. 17. 19:15
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Valakit munkába rigdosni az nem azt jelenti hogy verik.
2023. szept. 17. 19:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tied a lakás tedd ki. Ha az övé lépj le.
2023. szept. 17. 19:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, h közös a lakás
2023. szept. 17. 19:40
 16/21 A kérdező kommentje:

És igen, köszönöm nem vagyok normális

Azért mert tűrök, és az érdekel h neki jó legyen

Nem vagyok normális

2023. szept. 17. 19:41
 17/21 anonim ***** válasza:
87%
Tul sok energiat teszel abba, higy turtoztesd magad. Ahelyett, hogy szakitanal es keresnel valaki mast. Amugy is, minek jossz ossze celtalan pasassal? Nem gondoltad te ezt at. Ha innen nezzuk, te sem normalisan dontottel, osszejottel vele, utana meg ossze is butoroztatok. Mibol gondoltad, hogy a nihilizmus nevu vallasat fel fogja adni? Adott erre barmekkora icipici jelet? Hany evet akarsz meg kidobni a legszebb eveidbol mellette?
2023. szept. 17. 20:07
 18/21 anonim ***** válasza:
59%
Igen, olvastam, hogy átvitt értelem, de annyiszor olvasom ezt a baromságot, hogy a nálad kétszer nagyobb embert üsd meg.
2023. szept. 17. 21:15
 19/21 anonim ***** válasza:
6%
1 éve nem dolgozom. Piálgatok. Holnap 30 fok strandra megyek. Engem nem érdekel ki miért gürizik. Téged miért érdekel, hogy más miért nem.
2023. szept. 17. 23:11
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért nem Vagy normális, mert tűrsz ilyet és azt nézed neki jó legyen.Ami jelen esetben a céltalan züllés.Nem menekülsz ki ebből most, szomorúbb sorsod lesz ennél is.
2023. szept. 18. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!